Kütahya’da Gaziler Günü

Gaziler Günü ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e gazilik unvanının verilişinin 94’üncü yılı Kütahya’da resmi törenle kutlandı

Güncel - 19-09-2015 14:50

Kütahya’da Gaziler Günü
Gaziler Günü ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e gazilik unvanının verilişinin 94’üncü yılı Kütahya’da resmi törenle kutlandı.
Tören Vali Şerif Yılmaz, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Celal Başoğlu, Belediye Başkan Vekili Galip Gültekin, gaziler tarafından Atatürk Anıtına Çelenklerin sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.
Törene Vali Şerif Yılmaz, AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Celal Başoğul, Belediye Başkan Vekili Galip Gültekin, Vali Yardımcıları Yüksel Kara, Rıza Gençoğlu, Aytaç Akgül, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ile Muharip Gazileri Derneği Kütahya Şubesi yönetimi, askeri erkan ve daire müdürleri katıldı.
Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanlığı’ndan gazimizin çocuğu Fethi Aydın’ın şiirini okuduğu günün anlam ve önemine dair konuşmasını ise Muharip Gaziler Derneği Başkan Yardımcısı Hayrullah Ceyhan yaptı.(EFE)
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
İstinaf Mahkemesi Psikolog Hüseyin Kaçın Hakkındaki Kararı Bozdu

İstinaf Mahkemesi Psikolog Hüseyin Kaçın Hakkındaki Kararı Bozdu

30-06-2026 - Güncel

Dossha, Performans ve Çevresel Sorumluluğu Sosyal Etki Odaklı Moda Yaklaşımıyla Birleştiriyor

Dossha, Performans ve Çevresel Sorumluluğu Sosyal Etki Odaklı Moda Yaklaşımıyla Birleştiriyor

30-06-2026 - Güncel

  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik Antalya Flughafen Transfer