Maçın ardından

GAZİANTEP (AA) - Spor Toto Süper Ligi'nin 31

Spor - 13-05-2015 23:30

Maçın ardından

GAZİANTEP (AA) - Spor Toto Süper Ligi'nin 31. haftasında Çaykur Rizespor'a 2-1 yenilen Gaziantepspor'da teknik direktör Okan Buruk, galibiyet golünü ararken mağlup duruma düştüklerini söyledi.

Buruk, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, maça fena başlamadıklarını ancak özellikle ilk yarıda çok pas yapıp ön bölgeye ilerlemekte sıkıntı yaşadıklarını belirtti.

Özellikle penaltıdan gol yedikten sonra daha fazla ön bölgede yer almaya çalışan bir takım görüntüsü verdiklerini ifade eden Buruk, ikinci devrede yaptıkları değişikliğin ardından daha ofansif olduklarını vurguladı.

Buruk, Muhammet Demir'in "muhteşem" diye nitelendirdiği golünden sonra yeni goller aramaya başladıklarını anlatan Buruk, şöyle konuştu:

"Aslında ikinci golü bulmaya çok kez yaklaştık ama başarılı olamadık. Rakibimizin de kaliteli ayakları var. Gol ararken çok güzel bir duran top organizasyonunda ikinci golü yedik. İkinci yarı itibariyle kazanmamız gereken bir maçtı. Bu maçı kazanmak istiyorduk."

- Çaykur Rizespor cephesi

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman ise ligde rahat olan Gaziantepspor ile sürekli takipte olan Çaykur Rizespor'un güzel ve keyifli bir maç ortaya koyduğunu kaydetti.

Önemli bir maçtan 3 puanla ayrıldıkları için mutlu olduklarını dile getiren Karaman, Gaziantepspor'un tek golünü kaydeden Muhammet Demir ile ilgili "Muhammet çok kaliteli bir gol attı. Ayrıca hücumlarda çok etkili oldu ve klasını konuşturdu. Eski öğrencim olması nedeniyle yakinen tanıdığım ve takip ettiğim Muhammet'i sakatlık biraz geriye itti ama klasını yeniden göstermeye başladı. Neredeyse sahada sıfıra yakın pas hatası yapan tek oyuncuydu. İnşallah onu ileride daha iyi yerlerde göreceğiz" yorumunda bulundu.

Maç boyunca hiç bir zaman beraberliğe oynamadığını ve sürekli galibiyeti kovaladığını vurgulayan Karaman, futbolcularının güzel işler çıkarıp güzel oyunla 3 puanı aldığını söyledi.

Ligde Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'un Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldığını hatırlatan Karaman, "Kayseri ekibi, son haftalarda çok güzel işler yapıyor. Bu hafta da Fenerbahçe'yi yenseydi ligin alt sıraları yangın yeri olurdu. O yüzden hata yapmadan ligin sonuna kadar devam etmeliyiz" diye konuştu.

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Üsküp FK'dan Beşiktaş'a Forma Davası

Üsküp FK'dan Beşiktaş'a Forma Davası

04-05-2026 - Spor

15 Yaşındaki İmam Hatipli Sporcu Dünya Şampiyonu Oldu!

15 Yaşındaki İmam Hatipli Sporcu Dünya Şampiyonu Oldu!

22-01-2026 - Spor

  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik