MHP Tokat İl Başkanlığı'nda genel kurula doğru

TOKAT (AA) - MHP Tokat İl Başkanı Fatih Demirkol, 22 Şubat'ta yapılacak genel kurulda yeniden il başkanlığına aday olduğunu açıkladı

Siyaset - 11-02-2015 20:00

MHP Tokat İl Başkanlığı'nda genel kurula doğru

TOKAT (AA) - MHP Tokat İl Başkanı Fatih Demirkol, 22 Şubat'ta yapılacak genel kurulda yeniden il başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Demirkol, partisinin il binasında düzenlediği basın toplantısında, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla Haziran 2014'ten itibaren il başkanlığı görevine başladığını belirtti.

Genel kurulda yeniden başkanlığa aday olduğunu belirten Demirkol, "Tokat İl Başkanlığı görevine bir kez daha talip olmuş bulunuyoruz. Bu görevler ancak şevk ve istekle, sarsılmaz bir imanla, yüksek bir dava şuuruyla ve elbette büyük bir fedakarlıkla yürütülebilir. Kendimize güveniyoruz, arkadaşlarımıza güveniyoruz ve hepsinden önemlisi dava arkadaşlarımızın tertemiz ve iman dolu yüreklerine güveniyoruz" dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Türk Milletinin İyi Bir Anayasa Özlemi Hâlen Dinmemiştir

Türk Milletinin İyi Bir Anayasa Özlemi Hâlen Dinmemiştir

12-05-2026 - Siyaset

Durmadan, duraksamadan çalışacağız

Durmadan, duraksamadan çalışacağız

11-05-2026 - Siyaset

  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik