Murgul'da İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışması yapıldı

ARTVİN (AA) - Murgul ilçesinde İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışması yapıldı

Güncel - 06-03-2015 15:00

Murgul'da İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışması yapıldı

ARTVİN (AA) - Murgul ilçesinde İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışması yapıldı.

Murgul Kaymakamlığı Kültür Merkezinde yapılan yarışmaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Zafer Şimşek, Şube Müdürü Yusuf Bülbül, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Yarışmada, ilkokullar arasında Yunus Emre İlkokulundan Nilay Funda Ergün, ortaokullar arasında Murgul Ortaokulundan Eda Ergün ve liseler arasında Murgul İmam Hatip Lisesinden Aleyna Öztürk birinci oldu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Şimşek, yarışmada emeği geçen tüm yöneticiler ve öğretmenler ile öğrencilere teşekkür ederek, "Mehmet Akif Ersoy'u rahmet ve minnetle anıyoruz. O bir şair, o bir veteriner hekim, o bir siyasetçi, o çok yönlü kişiliğe sahip, çok değerli, unutulmayacak şahsiyetti. Burada İstiklal Marşımızı okuyan öğrencilerimizin tümü bizim gönlümüzde birincidir. Kategorilerinde birinci seçilen öğrencilerimize Artvin'de yapılacak final yarışmasında başarılar diliyorum" dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Canik'te Karadeniz'in En Büyük Macera Parkı Açılıyor

Canik'te Karadeniz'in En Büyük Macera Parkı Açılıyor

12-05-2026 - Güncel

Mete Koca'dan zehir zemberek açıklamalar

Mete Koca'dan zehir zemberek açıklamalar

12-05-2026 - Güncel

  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik