O Program İptal Edildi!

Gaziantep Üniversitesi, başörtülü psikolog ve psikiyatristleri hedef alan Üstün Dökmen’in davetini iptal etti.

Güncel - 10-01-2024 17:51

O Program İptal Edildi!

15-16 Şubat’ta GAÜN tarafından düzenlenecek olan Deprem Bölgesi Zirvesi”ne davet edilen Üstün Dökmen, 1 buçuk sene önce, "Başörtülü psikolog, başörtülü psikiyatrist, PDR uzmanı olması meslek etiğine aykırıdır" diyerek dindar insanları ötekileştirmişti.

Prof. Dr. Üstün Dökmen, katıldığı bir programda başörtüsü üzerinden yaptığı değerlendirmeler sosyal medyada tepkilere neden oldu.

Dökmen, 'Başörtülü psikolog, başörtülü psikiyatrist, başörtülü PDR uzmanı olması meslek etiğine aykırıdır. Nötr olamazlar' ifadelerini kullanmıştı.

Dökmen, 'Eczacı, mimar, inşaat mühendisi başörtülü, tesettürlü olabilir. Söylediğim aynen şu, bir eczacı başörtülü olabilir, mimar olabilir, Milli Eğitim izin verdiği için öğretmen olabilir, hakim ve savcı benim alanım değil karışmıyorum. Fakat başörtülü psikolog, başörtülü psikiyatrist, başörtülü PDR uzmanı olması meslek etiğine aykırıdır. Nötr olamazlar' demiş ve tepki çekmişti.

Neler Söylendi?

misafir

ÇEKİN O PİS KOKULU CEHENNEM ZEBANİSİ ELLERİNİZİ, O MİS KOKULU CENNET KOKULU BAŞÖRTÜMÜZDEN. SİZ BİZLERİ ÖTEKİLEŞTİRMEYE ÇALIŞTIKÇA SİZ ÇÜRÜMÜŞ FİKİRLERİNİZDE VE ZİHNİYETİNİZDE YOK OLACAKSINIZ. İSMİNİ SÖYLEMEK İSTEMEDİĞİM KENİDİNİ PSİKOLOG ZANNEDEN BU ŞAHSİYET VE BU GİBİLERİNİ RABBİM ISLAH EYLESİN DOĞRU YOLU GÖSTERSİN. 4 ay önce
DİĞER HABERLER
Memnunal.com e-ticarette öne çıkıyor

Memnunal.com e-ticarette öne çıkıyor

08-05-2024 - Güncel

Bursa’dan Filistin’e Selam

Bursa’dan Filistin’e Selam

07-05-2024 - Güncel