Obama'dan Kur'an-ı Kerim özrü

ABD Başkanı Barack Obama, Afganistan'daki bir Amerikan üssünde Kur'an-ı Kerim'lerin ve diğer dini kitapların yakılması nedeniyle Afganistan Devlet Başkanı Hamid Karzai'den özür diledi.

Tarih - 23-02-2012 21:42

Obama'dan Kur'an-ı Kerim özrü
Karzai'nin makamından yapılan açıklamada, Obama'nın Karzai'ye mektup göndererek resmen özür dilediği belirtildi.
 
ABD'nin Kabil Büyükelçisinin ilettiği mektupta Obama'nın "olaydan derin üzüntü duyduğunu" bildirerek, "içten özürlerinin" kabul edilmesini istediği kaydedildi.
 
KASITSIZ BİR HATA VAR

Obama'nın "hatanın kasıtsız olduğunu" vurgulayarak, "böyle bir olayın tekrar etmemesi için gerekli adımların atılacağından emin olunmasını istediği ve sorumlulardan hesap sorulacağını" ifade ettiği belirtildi.
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Tekerlekli Sandalye Tarihçesi

Tekerlekli Sandalye Tarihçesi

12-04-2023 - Tarih

Millî Mücadelenin Yerel Tarihleri Projesi Batı Anadolu’da

Millî Mücadelenin Yerel Tarihleri Projesi Batı Anadolu’da

25-10-2022 - Tarih

  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik Antalya Flughafen Transfer