Öğretmenler ve Öğrenciler derse telefonla giremeyecek!

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, okulların açılmasına 1 hafta kala milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren yeni kararları ve çalışmaları açıkladı. Tekin, öğrenci ve öğretmenlerin cep telefonu kullanımının yasaklandığını belirtti.

Samsun Haber - 06-09-2023 12:38

Öğretmenler ve Öğrenciler derse telefonla giremeyecek!

Tekin, servis ve yemek ücretlerine ilişkin, "Özel okullarla yaptığımız istişarelerde servis ve yemek ücretlerinde kamuoyunu rahatsız edecek artışlar yapmamalarının garantisini aldık." dedi.

Tekin, öğrencilerin cep telefonlarını derse girmeden teslim edeceklerini, öğretmenlerin de kötü örnek olmamaları adına sınıfa telefonla girmeyeceğini bildirdi.

Tekin, zorunlu bağış konusu sorusuna, “Böyle bir usul asla yok, ne kayıt ücreti ne bağış zorunluluğu var. Bu konuda velileri zorlayanları hem hukuk hem de sözlü olarak uyarıyoruz.” şeklinde konuştu.

Devamlılık ve sınıf tekrarı konusunda ısrarcı olduklarını söyleyen Bakan Tekin, “Bunun eğitim öğretim sürecini sekteye uğratan sorunlardan olduğunu düşünüyoruz. Yönetmeliğimiz yayın sürecinde” dedi.

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Kent İçi Ulaşımda Yeni Dönem

Kent İçi Ulaşımda Yeni Dönem

12-05-2026 - Samsun Haber

İlkadım’ın Gençlerinden Çorum’a Kültür ve Doğa Ziyareti

İlkadım’ın Gençlerinden Çorum’a Kültür ve Doğa Ziyareti

12-05-2026 - Samsun Haber

  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik