OMÜ'de Öğrenciler Filistin'e Destek Çadırı kurdu

Ondokuz Mayıs Üniversitesindeki öğrenciler Filistin'deki insanlık dışı saldırılara karşı mazlum Filistin halkına Destek ve toplumsal bir bilinç oluşturmak maksadıyla OMÜ Kurupelit Kampüsü Yaşam Merkezi önünde çadır kurarak nöbet tutmaya başladılar.

Samsun Haber - 09-05-2024 12:33

OMÜ'de Öğrenciler Filistin'e Destek Çadırı kurdu

Filistine destek çadırı kuran öğrenciler konuyla ilgili açıklamaları şöyle:

'Filistin’de yaşanan soykırıma, zulme karşı bizler de Samsun'dan OMÜ'den onların şanlı mücadelelerinin yanında olduğumuzu buradan dünyaya haykırıyoruz.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi akademisyenleri ve öğrencileri olarak bu vahşete sessiz kalmamızın mümkün olmadığını düşündük ve sesimizi duyurmak için bir araya geldik. Umuyoruz ki, dünyanın dört bir yanından gelen sesler, Filistin'deki zor durumda olan kardeşlerimizin yanında olduğumuzu gösterecek ve bu acımasız saldırıları durduracak adımlar atılmasına öncülük edecektir.

Çadır nöbetimiz 7-17 Mayıs tarihleri arasında saat 10.00 ile 18.00 arasında hafta içi her gün devam edecektir.

Bütün vicdan sahiplerini çadır nöbetimize davet ediyoruz.'

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Samsun Büyükşehir Belediyesi Atakum'a Orduevi Yaptırıyor

Samsun Büyükşehir Belediyesi Atakum'a Orduevi Yaptırıyor

17-08-2026 - Samsun Haber

İlkadım’da Çocuklar Eğlenerek Öğrendi

İlkadım’da Çocuklar Eğlenerek Öğrendi

17-08-2026 - Samsun Haber

ahsap mobilyauluslararası evden eve nakliyat