ORANTISIZ GÜCE TEPKİ

Samsunspor Eski Tayfa Taraftar Grubu yaptığı basın açıklamasıyla 1461 Trabzon maçı sonrası emniyet güçlerinin kullandığı orantısız gücü kınadı

Türkiye - 03-05-2013 16:03

ORANTISIZ GÜCE TEPKİ

 
CEZAYI ADALET VERMELİ

Eski Tayfa Taraftar Grubu, dün yaptığı basın açıklamasıyla 1461 Trabzon maçı sonrası yaşanan olayları kınadı. Grup adına açıklama yapan Amigo Hakan lakaplı Cemalettin Alış, “Pazar günü oynanan 1461 Trabzon maçı ve sonrasında taraftarımıza karşı ölçüsüz bir güç kullanılmıştır ve bu olay herkes tarafından kabul edilmiştir. Bu orantısız gücü ve eziyeti hak edecek ne yaptık? Asıl cevap verilmesi gereken soru budur. Eğer ortada bir suç varsa cezasını adalet vermelidir. Polis teşkilatımız kamerayla suça karışmış olanları belirleyip adalete teslim edebilir” ifadelerini kullandı.
 
SUÇLU MUAMELESİ YAPILMASIN

Alış açıklamasını şöyle sürdürdü; “Bizler Sayın Valimiz Hüseyin Aksoy’un görevini yaptığını düşünürken olaya öfkesini katan görevlileri mutlaka sonuçları ile açıklamalı, bir daha böyle olayların yaşanmaması için diğer insanlara örnek olmalıdır. Bir diğer çağrımız da siyasetçileridir. Biber gazıyla ve copla mağdur edilenler bizler bu kentin insanları değil miyiz? ‘Maça giden dayak yer’ gibi bir düşünceye mi sahipsiniz? Samsun insanın maruz bırakıldığı bu olay karşısında hiç mi söyleyecek bir sözünüz yok?Bu şehirde Samsunspor’luya artık potansiyel suçlu gibi müdahale yapılmasın”.


gazete ARENA
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Cibiş Kanyonu: Kastamonu’nun Doğal Aquaparkı

Cibiş Kanyonu: Kastamonu’nun Doğal Aquaparkı

15-09-2025 - Türkiye

Kastamonu kaç ilçe ile kuruldu?

Kastamonu kaç ilçe ile kuruldu?

05-03-2025 - Türkiye

  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik Antalya Flughafen Transfer