Orduspor, avantaj peşinde

ORDU (AA) - FIBA Kadınlar Avrupa Kupası C Grubu'nda Mersin Büyükşehir Belediyesi ile karşılaşacak Orduspor, galibiyeti hedefliyor

Spor - 02-12-2014 09:30

Orduspor, avantaj peşinde

ORDU (AA) - FIBA Kadınlar Avrupa Kupası C Grubu'nda Mersin Büyükşehir Belediyesi ile karşılaşacak Orduspor, galibiyeti hedefliyor.

Hazırlıklarını günde çift idmanla sürdüren mor-beyazlı ekip, 3 Aralık Çarşamba günü Vali Kemal Yazıcıoğlu Spor Salonu'nda yapacağı gruptaki 4'üncü maçında kazanarak, gruptan çıkma adına avantaj elde etmek istiyor.

Genel menajer Ahmet Aktan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, önceliklerinin lig olduğunu ancak Avrupa'da da güzel yerlere gelmek istediklerini söyledi. 

Oyuncuların bu anlamda çok istekli olduğunu belirten Aktan, yapacakları zorlu karşılaşmada sporseverleri yanlarında görmek istediklerini ifade etti.

Karşılaşmanın gruptan çıkma adına önemine işaret eden Aktan, "Bu maçı kazanarak gruptan çıkma şansımızı son maçlara taşımak istiyoruz. Saha ve seyirci avantajını kullanarak elimizden geleni yapacağız" dedi.

İngiliz oyuncu Chantelle Handy de karşılaşmanın çeyrek final yolunda önemli olduğunu belirterek, "Rakibimizi sahamızda kesinlikle yenmemiz lazım" diye konuştu. 

Miray Şahin ise maça iyi hazırlandıklarını, taraftarların da desteği ile kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Üsküp FK'dan Beşiktaş'a Forma Davası

Üsküp FK'dan Beşiktaş'a Forma Davası

04-05-2026 - Spor

15 Yaşındaki İmam Hatipli Sporcu Dünya Şampiyonu Oldu!

15 Yaşındaki İmam Hatipli Sporcu Dünya Şampiyonu Oldu!

22-01-2026 - Spor

  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik