OSMAN SONSES “LADİK’İN AK PARTİ İKTİDARINA İHTİYACI VAR”
AK Parti Ladik Belediye Başkan Aday Adayı Osman Sonses partisinin adaylık için kimi belirlerse takım ruhu içerisinde çalışmalarını sürdüreceklerini söyleyerek bu seçimlerde Ladik Belediyesinde AK Parti bayrağının dalgalanması için gece gündüz çalışacaklarını kaydetti.
Siyaset
- 24-10-2013 12:13
LÂDİK’İN AK PARTİ’YE İHTİYACI VAR
Yaklaşan yerel seçimlerde AK Parti Ladik Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Osman Sonses, önceki yerel seçimde yaşanan başarısızlığın 2014 yerel seçimlerinde AK Parti lehine zaferle sonuçlandıracaklarını dile getirerek “ İlçemiz de şu aşamada AK Parti iktidarının eksikliği çok açık bir şekilde hissedilmektedir. Biz geride kalan 5 yılı ilçemiz için kaybedilmiş sayıyoruz. Bunu dile getirirken de gerek 5 yıl içerisinde atılan somut adımların yetersizliği, gerekse ilçe halkının hoşnutsuzluğunu göz önüne alarak konuşuyoruz. Ben partimden aday adayı olurken belirttiğim gibi sorunları biliyorum ve çözüm için geliyorum. Bu parola ışığında, halkımızın da desteği ile AK Parti iktidarını ilçemize taşıyacağız.
ESAS OLAN AK PARTİ’NİN BAŞARISI
Partim beni aday olarak gösterir ya da göstermez ve yahut hangi arkadaşımızı aday olarak belirlerse bir bütün olarak onu kazandırmak için sonuna kadar çalışacağız. Çünkü burada esas olan bireylerin değil partimizin başarısıdır. Daha öncede söylediğim gibi ilçemizin AK Parti iktidarına çok ihtiyacı var. Bu ihtiyacın gerekliliğini halkımıza anlatmakta bizlerin birinci görevidir” dedi.