Özür Dilemek Basitlik Değildir, Erdemdir

İnsanlar bazen bilerek, bazen de bilmeyerek birbirinin kalbini kırar. Kimi tartışmalar sert olur ve bir ömür boyu devam eder, kimi tartışmalarda da bir tarafın veya her iki tarafın pişman olmasıyla son bulur, barış bayrağı kaldırılır sonuç olarak. Dileğimiz o ki herkes ikinci yolu seçsin ve kimse küs kalmasın.

Köşe Yazıları - 21-06-2023 12:20

Özür Dilemek Basitlik Değildir, Erdemdir

 Yıllar yılı konuşmayan insanların çoğu gurur ve inat engeline takılır çünkü her iki tarafta karşıdaki insandan adım atmasını ister ve orta yolu bulmaya çalışmazlar çünkü gurur öne çıkar. Halbuki üç günlük dünyada insanları kırıp, dökmek ve uzun zaman boyu sohbet etmemek ne kadar doğru bir yoldur, tabii ki yanlış ve olmaması gereken bir durumdur.

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Zuhruf Suresi 15. Ayeti

Zuhruf Suresi 15. Ayeti

16-05-2026 - Köşe Yazıları

Telef  olan, rotasız hayatlar

Telef olan, rotasız hayatlar

14-05-2026 - Köşe Yazıları

  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik