Palandöken, Yapılandırılan Sigorta Prim Ödeme Tarihleri Ertelenmeli

Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren 6736 sayılı bazı alacakların yeniden yapılandırılmasına ilişkin Kanun ile yapılandırılan sigorta primi alacaklarının ilk taksitinin son ödeme tarihinin 3 ay süreyle uzatılması istendi.

Ekonomi - 09-01-2017 15:14

Palandöken, Yapılandırılan Sigorta Prim Ödeme Tarihleri Ertelenmeli

Sosyal Güvenlik taksitlerinin 02 Ocak 2017 Tarihinde ödenecek iken son olarak 09 Ocak 2017 tarihine uzatılmasının yetersiz olduğunu taksitlerinin 3 ay süreyle uzatılmasını isteyen TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Piyasalarda yaşanan ekonomik olumsuzluklar ve olumsuz hava şartları esnaf ve sanatkarı sıkıntıya soktu. Piyasaların kısa rahatlaması ve olumsuz hava şartlarından mağdur olan esnaf ve sanatkarlara yeni bir erteleme ile destek verilmesi gerekir. Bunun içinde yeniden yapılandırmada ödeme süresinde en az 3 ay süreyle uzatmaya gidilmeli” dedi.

 

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Varlık Barışı vergi reformu paketi komisyonda

Varlık Barışı vergi reformu paketi komisyonda

07-05-2026 - Ekonomi

Mehmet Ali Çamoğlu’ndan  Kur Korumalı Arsa Satış Modeli

Mehmet Ali Çamoğlu’ndan Kur Korumalı Arsa Satış Modeli

04-05-2026 - Ekonomi

  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik