Roketsan'ın ürünlerini resme döktü

KARABÜK (AA) - ERSİN TURAN - Sanata ilgi duyan Roketsan Yönetim Kurulu Başkan Vekili Zafer Çamlıca, hobi amacıyla kurumun savunma sanayisi alanında geliştirdiği milli ürünlerin resimlerini yaptı

Güncel - 31-12-2014 11:30

Roketsan'ın ürünlerini resme döktü

KARABÜK (AA) - ERSİN TURAN - Sanata ilgi duyan Roketsan Yönetim Kurulu Başkan Vekili Zafer Çamlıca, hobi amacıyla kurumun savunma sanayisi alanında geliştirdiği milli ürünlerin resimlerini yaptı.

Çamlıca, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sarıkamış'ta tugay komutanlığı yaptığı dönemde resim merakının başladığını belirterek, tümgeneral olduktan sonra kendisini geliştirme fırsatı bulduğunu söyledi.

Roketsan'ın geçen yılki kuruluş yıl dönümünde savunma sanayisi alanında resim yapmayı planladığını ve bir yıldır bu alanda çalıştığını anlatan Çamlıca, "Roketsan, Türk Silahlı Kuvvetlerine roket ve füze üreten yegane kuruluş. Roketsan'ın Elmadağ'daki tesisinin, araçlar üzerinde görünen füzelerin, ATAK helikopterlerinin ve uzun menzilli tanksavarların resimlerini yaptım" diye konuştu.

- Uydu fırlatma sistemi

Uydu fırlatma sisteminin de resmini yaptığı aktaran Çamlıca, şunları kaydetti:

"Bu da hedeflerimiz arasında olan bir çalışma. Yaptıklarımız, yapmakta olduklarımız ve yapacaklarımızı sembolize eden resim yaptım. Her zaman gurur duyduğumuz, bağımsızlığımızın timsali bayrağımız ve Mustafa Kemal Atatürk'ün bakışları arasında bu güzel faaliyetleri icra ettiğimizi göstermek istiyoruz." 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Bina Yıkım Yönetmeliğinde Köklü Değişiklik

Bina Yıkım Yönetmeliğinde Köklü Değişiklik

12-08-2026 - Güncel

Üsküdar belediyesi başkan vekilliği seçimlerine suç duyurusu

Üsküdar belediyesi başkan vekilliği seçimlerine suç duyurusu

12-08-2026 - Güncel

ahsap mobilyauluslararası evden eve nakliyat