Saadet Partisi'nden MEMUR-SEN'e Tam Destek

Özgürlük için On Milyon İmza Kampanyasına Saadet Partisi İl Başkanı Hasan Bayram Var’dan tam destek.

Tarih - 29-01-2013 15:59

Saadet Partisi'nden MEMUR-SEN'e Tam Destek
Memur-Sen İl Temsilcisi Nejdet Güneysu yapılan ziyarette sivil toplum kuruluşlarının önemine vurgu yaparak, bizler iktidarda kimler olursa olsun, “iktidarlar bizlerin haklarımızı alacağımız muhataplarımızdır” anlayışında olduklarını, sendikacılık yaptıklarını, ülkeyi yönetmek siyasi partilerin işi olduğundan “ülkeyi yönetmek diye bir işlerinin ve görevlerinin olmadığını” belirterek sivil toplumun güçlendirilmesi ve sivil itaatsizliğin kişiler nezdinde bir yaşayış tarzı olması için çalıştıklarını belirtti.

Saadet Partisi İl Başkanı Av.Hasan Bayram Var: temel insan haklarının alınmasında sivil toplumunun güçlendirilmesinin önemli olduğunu, bu gibi temel hakların alınması, inandığı gibi yaşama hakkının önündeki engellerin kaldırılması konusunda Memur-Sen’in yaptığı öncülüğün yerinde olduğunu ve desteklerimizin sizlerle olduğunu bilmenizi isteriz dedi. Sayın Başbakanın da;3 Y konusunda mücadele ettiklerini belirtmesine rağmen, yasaklar konusunda hala ilerlemenin sağlanamadığını belirterek, yaptığınız imza kampanyası bu açıdan ayrı bir öneme sahiptir dedi.

Bu çalışmanıza destek olacağımızı bilmenizi isteriz. Teşkilatımızın toplayacağı imzalar kampanya bitmeden sizlere ulaştırılacaktır.
 
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Tekerlekli Sandalye Tarihçesi

Tekerlekli Sandalye Tarihçesi

12-04-2023 - Tarih

Millî Mücadelenin Yerel Tarihleri Projesi Batı Anadolu’da

Millî Mücadelenin Yerel Tarihleri Projesi Batı Anadolu’da

25-10-2022 - Tarih

  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik