SADEF Cumhurbaşkanı’nın Evinin Önünde

Üsküdar -Kısıklı'da Başkomutanımızın konutunun önünde, SADEF Genel Başkanı Yıldıray BAŞ, Samsun Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu ve SADEF üye Dernekler adına, Yönetim Kurulu Üyeleri,Bölge Başkanları,Gençlik Kolları ve Kadın Kolları ile birlikte, Aziz Vatanımızın bölünmez bütünlüğüne kastedilen "Darbe Girişimini" lanetleyerek bir basın açıklaması yaptı.

Samsun Haber - 23-07-2016 10:46

SADEF Cumhurbaşkanı’nın Evinin Önünde

Açıklama şöyle;

“Yüce Türk Milleti İradesine karşı 15 Temmuz gecesi düzenlenen, demokrasi tarihimize kara bir leke olarak geçecek bu darbe girişimini, şiddet ve nefretle kınıyoruz.”

30.000 bini aşkın üyemizle “ Demokrasinin ve Milli İradenin” yanındayız.

Bu alçak ve hain darbe girişimini duyduğu andan itibaren meydanları boş bırakmayıp,

Devletine, Milletine ve kendi iradesi olan Demokrasiye sahip çıkan, necip Milletimizi tebrik edip, kutluyoruz.

Resmi makamlardan açıklama yapılıncaya kadar,

SAMSUNLULAR olarak meydanları boş bırakmayarak,

“SEVGİ ve DEMOKRASİ” nöbetine devam edeceğiz.

Milli İradeyi korurken şehit düşen vatandaşlarımıza ve güvenlik görevlilerimize ALLAH’ tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Atakum Belediyesi ‘Zimmet’ Davası Yeniden

Atakum Belediyesi ‘Zimmet’ Davası Yeniden

13-05-2026 - Samsun Haber

18 Şehir 1 Milyar Dolar İhracat Sınırını Aştı

18 Şehir 1 Milyar Dolar İhracat Sınırını Aştı

13-05-2026 - Samsun Haber

  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik