Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’in Sinirleri Çok Erken Bozuldu!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Bizi Eleştirmek Nifaktır” ve “Beni Muhatap Almayın” şeklindeki aforizmalarıyla başkan olduğu tarih ile gelinen nokta arasında bir buçuk yılda beklenmedik bir gerginliğe imza attı.

Güncel - 19-10-2020 08:30

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’in Sinirleri Çok Erken Bozuldu!

Demir, AK Parti İl Başkanlığı, Milletvekilliği ve Bakanlığı dönemlerinde uhulet ve suhulet ile kontrollü bir şekilde devam ettirdiği basın ile münasebetlerini Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığını devam ettirirken bir buçuk yıl gibi kısa bir zamanda içinden çıkılamaz hale getirdi.

 

BİZİ ELEŞTİRMEK NİFAKTIR

Samsun Büyükşehir Belediyesinin dün yapılan meclis toplantısında konuşan belediye başkanı Mustafa Demir, "Bizi eleştirmek nifaktır" dedi.

Tramvay ve halk otobüslerinde denetim yapıldığını ve kapasitesinin yarısı kadar yolcu alma düzenlemesi olduğunu kaydeden Mustafa Demir,

"Eksik bir şeyin ifade edilmesi bizi yanlıştan döndürür. Ve bunun için biz insanlara dua ederiz. Ama nifaka hep birlikte karşyı çıkmak durumundayız .

Bildikleri halde bunların nedenleri belli. Ben bunları çok yerde söyledim daha da söylemeye devam edeceğim. Bizi eleştirmek ve şehre zarar verme adına yayın aynen nifaktır. Bunlara karşı olmak zorundayız.  Haber yapıyorlar otobüslerde tramvaylarda sosyal mesafe konusunda.

Halbuki düzenleme var. Kapasitesinin yarısı kadar. 150 yolcu bir tren alabiliyor. Ayaktaki yolcuyu sanki şey gibi veriyorlar. Yapacak başka haberleri kalmadı.  Varsa eksik bir şey söylesinler. Nifak konusuna girdimi bizim onlarla işimiz olmaz onlarında bizimle işi olmaz."

 

BENİ MUHATAP ALMAYIN

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, tramvay ile ilgili görüntülerini kendisine göstermeye çalışan gazetecinin sözünü keserek, ''Beni muhatap almayın'' dedi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, mecliste tramvay görüntülerinin kasıtlı olarak kalabalık gösterildiğini iddia etti. Haberi yapan gazeteci, kendisine cep telefonundan kalabalık görüntüleri göstermek isteyince, Demir öfkelenerek, ‘Beni muhatap almayın. Siz yaptığınız yayına devam edin'' dedi.

 

ÇOK FAZLA DANIŞMAN ESKİTTİ

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir göreve geldiğinden bu güne basın danışmanı da olmak üzere bir kere sosyal ve kültürel alanlarda proje üretmek üzere görevlendirdiği isimler ile yollarını ayırmıştı.

Demir’in sinirlerinin bir buçuk yılda yıpranmış olmasının görevden aldığı ve mevcut danışman ve sosyal ve kültürel işlerle alakalı olarak görevlendirdiği danışmanlarından beklediği randımanı alamamasından kaynaklanıyor olabileceği değerlendirliyor.

Neler Söylendi?

Vatan DAŞTAN

Attan inip eşşeğe binenlerin hastalığına yakalanmış...Denizli valisi kılıklı 3 yıl önce
DİĞER HABERLER
Promosyon Tasarımları Nereden Satın Alınır?

Promosyon Tasarımları Nereden Satın Alınır?

19-03-2024 - Güncel

Fukushima Felaketinden Ders Almalıyız

Fukushima Felaketinden Ders Almalıyız

12-03-2024 - Güncel