Samsun Göğüs Hastanesi Uyku Servisi’nde Neler oldu 2

Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Dr. Kamil Furtun Göğüs Hastanesi'nde, Uyku Servisi'nde yaşanan etik dışı ve usulsüz uygulamalar gündemden düşmüyor.

Samsun Haber - 12-03-2025 15:41

Samsun Göğüs Hastanesi Uyku Servisi’nde Neler oldu 2

Samsun Göğüs Hastalıkları Hastanesi Uyku Servisinde kamu kaynaklarını zarara uğratan uygulamalara dair iddialar giderek büyüyor.

SAHTE KİMLİK SKANDALI HALA CEVAPSIZ!

Daha önce, sahte kimlikle bir kişinin uyku servisine yatış yaptığının ortaya çıkmasına rağmen konu hakkında herhangi bir işlem yapılmaması dikkat çekmişti. Şimdi ise 7 ay boyunca hiç çalışmayan bir tıbbi cihaz için yaklaşık 500 bin TL ödeme yapıldığı iddiası gündeme bomba gibi düştü.

VATANDAŞ SIRA BEKLERKEN BİLE CİHAZ ÇALIŞTIRILMADI!

Uyku Servisi'nde kullanılmak üzere alındığı belirtilen cihaz, yaklaşık yedi aydır atıl durumda bekliyor. Cihazın nasıl kullanılacağına dair gerekli eğitimlerin personele verilmediği öne sürülürken, cihazın bazen bozuk olduğu, bazen değiştirileceği, bazen de geri gönderileceği gibi çelişkili açıklamalarla sürecin geçiştirilirken çok uzun süredir 7 yataklı serviste ancak 5 yatakla hizmet veriliyordu.

USULSÜZLÜKLERİ ORTAYA ÇIKARTAN PERSONEL SÜRGÜN EDİLDİ?

Tüm bu iddialar karşısında sessiz kalan hastane yönetiminin, usulsüzlükleri sorgulayan bir görevliyi servisten uzaklaştırmak için baskı yapıldığı ileri sürülüyor.

Uyku Servisi’ndeki doktorların hastaları kabul etmeme ve servise hasta yatırmama tehdidiyle hem başhekimi hem de Sağlık İl Müdürü’nü tehdit etmeleri ise skandalın boyutunu gözler önüne seriyor.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Devlet Tüm İmkânlarıyla Sahada

Devlet Tüm İmkânlarıyla Sahada

16-05-2026 - Samsun Haber

SAMPA Vadisi İçin İmzalar Atılıyor

SAMPA Vadisi İçin İmzalar Atılıyor

16-05-2026 - Samsun Haber

  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik