Samsun Siyasetinde Artık Yeniden Refah Var!

Yeniden Refah Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Adem Güney, partisinin il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, Samsun’da yeniden Milli Görüş Belediyeciliğini hakim kılacaklarını belirtti.

Samsun Haber - 12-01-2024 18:02

Samsun Siyasetinde Artık Yeniden Refah Var!

Güney, Samsun için hazırladıkları projelerini geniş bir tanıtım toplantısıyla Samsunluların dikkatine sunacaklarını kaydederek, “Ben rahmetli Erbakan Hocamla dava arkadaşlığı, yol arkadaşlığı yaptım. Onunla birlikte yargılandım. Beş ay beraber hapis yattım. Siyasetin her türlük çilesini sıkıntısı yaşadım. Milli Görüş belediyeciliğin temeli merkeze insanı, ahlakı alan belediyeciliktir. Eğer ahlak yoksa bir işte, ne yaparsanız yapın orada verim alamazsınız. Maalesef Türkiye'mizin son dönemlerde en çok ihtiyaç duyduğu mesele budur.” diye konuştu.

ÇALMAZSANIZ ÇIRPMAZSANIZ KAYNAK HAZIR

Samsun’da siyaset yapanların bundan sonra Yeniden Refah Partisini de hesaba katmak zorunda kalacaklarını da sözlerine ekleyen Yeniden Refah Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Güney, “Hazırladığımız projeleri hangi kaynakla hayata geçireceksiniz diye soranlara, çalmayı, hırsızlığı, talanı önlediğiniz zaman kaynak sıkıntısı çekmezsiniz diye cevap veriyorum. AK Parti içindeki bütün siyasetçiler benim arkadaşlarım. İnanıyorum ve iddia ediyorum ki yüzde 37 civarında oy ile Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanacağız” dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Samsun Büyüdü Ama Rakiplerinin Gerisinde Kaldı

Samsun Büyüdü Ama Rakiplerinin Gerisinde Kaldı

14-05-2026 - Samsun Haber

Personel Maaşları için Bütçe Yargıtay’dan

Personel Maaşları için Bütçe Yargıtay’dan

14-05-2026 - Samsun Haber

  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik