Samsun Tabip Odası Tıp Bayramı’nı Hayır’cı levent gültekin ile kutlayacak!

Samsun Tabip Odası Tıp Bayramı vesilesiyle, HAYIR propagandası için Samsun’a konuşmacı olarak FETÖSEVER Levent Gültekin’i getiriyor.

Köşe Yazıları - 14-03-2017 09:49

Samsun Tabip Odası Tıp Bayramı’nı Hayır’cı levent gültekin ile kutlayacak!

Samsun Tabip Odası döndü dolaştı HAYIR diyebilmek için İslamcıları da yarı yolda bırakan eskinin İslamcısı, şimdinin FETÖSEVERi, hırsız ve hain Levent Gültekin’den feyz alacak.

Tabip Odası’nın zeki, çevik, aynı zamanda ahlaklı koca koca doçentlerin, profesörlerin HAYIR diyebilmek için kulaklarını tersten gösterir gibi Levent Gültekin’in fikrine ihtiyaç duymaları büyük bir ironi.

Bu ülkenin her türlü imkânlarından faydalanan, devletin okullarında okuyarak bu yerlere gelen, maaş derdi olmayan, döner sermaye, muayenehanelerle asgari ücretlinin on katı, yirmi katı ekonomik girdisi olan bu doktorların bu devlete nefretleri her nedense hiç bitmedi.

Samsun Tabip Odası Her fırsatta Levent Gültekin gibi devlet ve milletle problemi olan dün FETÖ’yü destekleyen, bu gün ise nerede bir devlet düşmanı varsa onlarla kol kola olanlarla iş birliği yapıyor.

Her nedense ne bu devleti ne de bu milleti sevemediler.

Nasıl bir bilinçaltıları var anlayamadık.

Tabi ki milletini, devletini seven idealist doktorlarımıza bir sözümüz yok fakat onlar da tabip odalarına şu soruyu sormalı değil midir;

"Levent Gültekin’in tabipçilikle, tıp ile tıp bayramıyla ne alakası var da tam da referandum öncesi Samsun’a getirerek bir ihanet belgesine imza atıyoruz.

Samsun Tabip Odası olarak, “14 Mart’ta 4 Talebimiz Var” diyerek, hastaya yeterli süre ayrılmasına yönelik çalışma koşullarını, çalışırken ve emeklilikte insanca ücreti, sağlıkta şiddetin sona ermesi için böyle mi mücadele edeceğiz?"

Başyazı

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Şule öğretmen ve yeni maarif modeli

Şule öğretmen ve yeni maarif modeli

29-04-2024 - Köşe Yazıları

İmamoğlu’nu Yedirtmeyiz!

İmamoğlu’nu Yedirtmeyiz!

29-04-2024 - Köşe Yazıları