Samsun’da Dokap 2017 Yılı İlk Hibe Sözleşmesi İmzalandı

Samsun 2017 Yılı DOKAP Kapsamındaki İllerde Hayvancılık Yatırımlarının Desteklenmesine İlişkin Uygulama Esasları Tebliği kapsamında İlimizde yeni inşaat yatırımı konusunda toplamda 55 başvuru yapılmış ve 49 başvuru uygun olarak değerlendirildi.

Samsun Haber - 01-08-2017 09:13

Samsun’da Dokap 2017 Yılı İlk Hibe Sözleşmesi İmzalandı

Hayvancılık Genel Müdürlüğü bütçe imkânlarını dikkate alarak 16 yatırımcının başvurusunu onaylamış. 4.044.000,00 TL toplam proje tutarına karşılık ilimiz için 2.022.000,00 TL bütçe ayrıldı.

Başvurusu onaylanan 16 yatırımcıdan Bilal Şahin ile İl Müdürlüğü arasında 2017 yılının ilk hibe sözleşmesi imzalanmıştır. İl Müdürü Nail Kırmacı, İlimiz tarımına katkıda bulunacak bu projenin bölgemizde hayvancılık yapan vatandaşlarımıza örnek olması temennisinde bulundu.

Salıpazarı İlçesi Tahnal Mahallesinde uygulanacak olan 30 baş kapasiteli yeni ahır inşaatı projesinin hibeye esas toplam proje tutarı 180.000 TL olup, bu miktarın % 50’si hibe olarak Tarım ve Hayvanclık Bakanlığı tarafından karşılanacak.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Evde Kalsın Kızlar Ne Olur Reis!

Evde Kalsın Kızlar Ne Olur Reis!

15-05-2026 - Samsun Haber

CANİKMAN Türkiye'nin Nüfusa Kayıtlı İlk Robotu

CANİKMAN Türkiye'nin Nüfusa Kayıtlı İlk Robotu

15-05-2026 - Samsun Haber

  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik