Samsun'daki gasp iddiası

SAMSUN (AA) - Canik ilçesinde bir kişinin cep telefonu ve parasını gasbettikleri iddia edilen Suriye uyruklu 3 zanlıdan 2'si tutuklandı

Güncel - 07-09-2015 18:00

Samsun'daki gasp iddiası

SAMSUN (AA) - Canik ilçesinde bir kişinin cep telefonu ve parasını gasbettikleri iddia edilen Suriye uyruklu 3 zanlıdan 2'si tutuklandı.

Gazi Osman Paşa Mahallesi'ndeki bir parkta Şahabettin A'nın cep telefonu ve 10 lirasını gasbettikleri iddiasıyla Emniyet Müdürlüğü Cinayet ve Gasp Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alınan Suriye uyruklu Şakir H. (34), Ahmad Abu M. (20) ve G.A'nın (17) emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen zanlılardan Ahmad Abu M. ve G.A. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Şakir H. ise serbest bırakıldı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
İmam hatip ortaokulunda Tartışmalı Kitap Listesi Krizi

İmam hatip ortaokulunda Tartışmalı Kitap Listesi Krizi

14-05-2026 - Güncel

Üniversitelerin derin krizi: Diploma çok, hakikat yok

Üniversitelerin derin krizi: Diploma çok, hakikat yok

14-05-2026 - Güncel

  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik