Samsunspor’a aidiyet duygusu zayıflatılıyor!

Taraftarın Samsunspor’a olan aidiyet duygusu her geçen gün azalıyor. Samsunspor’da neden hep para konuşuluyor anlayamıyoruz. Paranın bu kadar konuşulduğu, paranın bu kadar ön plana çıktığı ortamda başarılı olabilmek mümkün mü?

Köşe Yazıları - 27-10-2021 12:07

Samsunspor’a aidiyet duygusu zayıflatılıyor!

Kimsenin ne malının kahyasıyız ne de parasının kahyasıyız. Samsunspor Profesyonel Futbol Şubesi aktif ve pasifiyle, alacak ve borçlarıyla şirketleşerek Sayın Yüksel Yıldırım’a devredildi.

Yani Samsunspor olan borca karşılık Yüksel Yıldırım’a verildi. Samsunspor o parayı eder miydi, etmez miydi o ayrıca tartışılır ama Başkan Samsunspor’u alırken futboldan para kazanmayı hedeflediğini açıklamıştı. Hedefini tutturamamışsa sorumluluk kendisinde ve görev verdiği elemanlarındadır.

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Geleneksel

Geleneksel

27-06-2026 - Köşe Yazıları

Nur Dersine Gidişim

Nur Dersine Gidişim

27-06-2026 - Köşe Yazıları

  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik Antalya Flughafen Transfer