Samsunspor’a İsrail öfkesi!

Avrupa'da futbol takımları işgalci İsrail'i protesto ederek Filistin'e destek verirken, Samsunspor’un İsrail ürünlerini reklamını yaptığı sponsorluk anlaşmasının videosu ortaya çıktı.

Spor - 13-11-2023 08:12

Samsunspor’a İsrail öfkesi!

Geçen Eylül ayında yapılan sponsorluk anlaşması olduğu tahmin edilen reklam videosu kısa zamanda sosyal medyada yayılınca Samsunspor’a tepkiler artarak yükselmeye başladı.

Sosyal medyada Samsunspor’a tepkiler;

“@Samsunspor İsrail ürünlerinin reklamını yapıyor yazıklar olsun.

Tek bir şey soruyorum Samsunspor siz kendinize yakıştırdınız mı? Gerçekten bu kadar uzak mısınız? Hiç mi Müslüman Gazze’li kardeşlerinize, Filistin’li kardeşlerinize sevginiz, saygınız yok… Soruyorum SİZ kendinize yakıştırdınız mı?

Bizde ise "Müslüman Türk" takımlarının çoğu sessiz kaldıkları yetmiyormuş gibi Samsunspor, İsrail ürünlerinin reklamını yapıyor! YAZIKLAR OLSUN!

Yurt dışındaki Müslüman olmayan  takımlar Filistin'e destek için çırpınırken…

Yurt dışında sanatçısı aktivisti futbolcusu siyasetçisi halkı protesto edip Gazze'ye destek oluyor bizim müslüman ülkemizde maglesef halk dışında herkes ölü takliti yapıyor!” şeklinde devam ediyor…

Bir sosyal medya kullanıcısı da, “Yeni bi durum değil. Görüntüler de eski zaten. Şimdi sponsorluğu iptal etmek isterler büyük ihtimal ama ciddi bir tazminatı vardır.” Şeklinde yorum yaptı.

ANLAŞMA ÇOK YENİ

Samsunspor’un resmi internet sitesinde 20 Eylül 2023 tarihinde yapılan açıklamada, “Old Spice ve Head & Shoulders Yılport Samsunspor’un yeni forma sponsoru oldu. P&G, kişisel bakım ve güzellik markaları ile gerçekleştirilen sponsorlukta Gillette ve Oral B de Yılport Samsunspor’un 2023-2024 sezonunda destekçisi olarak yer alacak.

15 Eylül Cuma günü Yıldırım Tower'da gerçekleştirilen basın toplantısında atılan imzalar sonucunda P&G, Türkiye'de ilk defa bir futbol takımının forma sponsorluğunu üstlenirken, bünyesindeki Old Spice, Head & Shoulders, Gillette ve Oral B markları ile Yılport Samsunspor takımını destekleyecek” bilgileri yer alıyor.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Mükemmel Bir İş Çıkardık

Mükemmel Bir İş Çıkardık

06-05-2024 - Spor

Okul Sporları Basketbol Grup Birinciliğinde Samsun Rüzgarı!

Okul Sporları Basketbol Grup Birinciliğinde Samsun Rüzgarı!

25-04-2024 - Spor