Taşova Emniyet Müdürlüğünden pasaport verilebilecek

AMASYA (AA) - Taşova İlçe Emniyet Müdürü İlhan Sönmez, il merkezinde verilen pasaport hizmetlerinin artık ilçede verilmeye başlamasının vatandaşlar için büyük kolaylıklar sağlayacağını söyledi

Güncel - 10-09-2015 11:30

Taşova Emniyet Müdürlüğünden pasaport verilebilecek

AMASYA (AA) - Taşova İlçe Emniyet Müdürü İlhan Sönmez, il merkezinde verilen pasaport hizmetlerinin artık ilçede verilmeye başlamasının vatandaşlar için büyük kolaylıklar sağlayacağını söyledi.

Sönmez, umreye, hacca ve yurt dışına gidecek vatandaşların artık pasaport almak için il merkezine gitmelerine gerek kalmadığını belirtti.

"Bünyemizde kurulan birimle vatandaşlarımız ilçelerinde pasaport alabilecekler" diyen Sönmez, "Zihinsel ve bedensel engelli vatandaşlarımızın pasaport işlemleri ise bizzat görevlilerimiz tarafından evlerine gidilerek yapılmak suretiyle onlara yardımcı olunacak" ifadesinde bulundu.

Vatandaşların başvurularının ardından 3-5 gün içinde pasaportlarının adreslerine gideceğini belirten Sönmez, başvuru kabul işlerinin daha hızlı bir şekilde yerine getirilerek hizmet sunumundaki memnuniyetin üst seviyede olacağını ifade etti.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Vycall Makam Çağrı Butonu Sistemleri ile Kurumsal İletişimde Yeni Dönem

Vycall Makam Çağrı Butonu Sistemleri ile Kurumsal İletişimde Yeni Dönem

17-05-2026 - Güncel

Diplomasiye de Savaşa Da Hazırız

Diplomasiye de Savaşa Da Hazırız

16-05-2026 - Güncel

  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik