Terme Belediyesi Yeni Yollar Açıyor

Yıllarıdır plansız yapılaşmanın getirdiği meselelerle boğuşan Terme Belediyesi, gerçekleştirdiği çalışmalar ile büyük bir değişim ve gelişime imza atıyor. Terme Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, yeni imar yolları açma çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Samsun Haber - 13-07-2017 12:30

Terme Belediyesi Yeni Yollar Açıyor

Yapısal değişimin en yoğun olduğu ilçelerin başında gelen Terme’de, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bir yandan yeni yollar açarken bir yandan ihtiyaç duyulan bölgelerde yol genişletme çalışmalarını sürdürüyor.

MODERN VE PLANLI ŞEHİR İÇİN

Belediye Başkanı Şenol Kul Yenimahalle mahallesinde çalışma yapılan bölgelerde incelemelerde bulundu.

Göreve geldikleri günden bu yana yol konusunu çok önemsediklerini vurgulayan Başkan Şenol Kul, “Bir ilçenin gelişmesinin ilk adımlarının yeni imar yollarının açılmasıyla başladığını çok iyi biliyoruz. Terme'yi gelecek yıllara hazırlamak için gerekli alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra, imar planlarımızda bulunan ancak henüz açılmamış olan yollarımızı da tek tek açıyoruz. Söz verdiğimiz gibi, modern ve planlı şehri hep birlikte inşa edeceğiz. Çalışmalarımız ile ulaşım sorununu çözmekle birlikte, gelişimin yeni alanlara doğru kaymasına da katkı sağlayacağız. Bu alandaki çalışmalarımız devam edecek ” dedi.

YENİ TERME HEDEFİNE

Terme’yi sıfırdan dizayn etmek için yoğun bir şekilde çalışma sürdürdüklerini,  ilçede yürütülen çalışmaları seçim kazanmak ve kaybetmek için değil vatandaştan aldıkları sorumluluk çerçevesinde yürüttüklerini belirten Başkan Kul, “Yeni Terme kavramını çok önemsiyoruz. Bu hedefi de ayrımcılık yapmadan, şeffaf bir şeklide, kaliteli işler yaparak gerçekleştiriyoruz ve gerçekleştirmeye devam edeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Samsun Asarcık Şehit Zafer Akkuş Anadolu Lisesi'nde Kut'ül Amare Zaferi Kutlandı

Samsun Asarcık Şehit Zafer Akkuş Anadolu Lisesi'nde Kut'ül Amare Zaferi Kutlandı

29-04-2024 - Samsun Haber

İlkadım’ı Daha İleriye Taşıyacağız

İlkadım’ı Daha İleriye Taşıyacağız

29-04-2024 - Samsun Haber