Terör saldırılarına tepkiler

ZONGULDAK (AA) - Hakkari'nin Dağlıca bölgesi ve Iğdır Dilucu Sınır Kapısı'ndaki terör saldırıları, Zonguldak Demokrasi Platformu üyelerince protesto edildi

Güncel - 10-09-2015 20:00

Terör saldırılarına tepkiler

ZONGULDAK (AA) - Hakkari'nin Dağlıca bölgesi ve Iğdır Dilucu Sınır Kapısı'ndaki terör saldırıları, Zonguldak Demokrasi Platformu üyelerince protesto edildi.

Kent merkezindeki Madenci Anıtı önünde toplanan yaklaşık 100 kişilik grup, ellerinde Türk bayrağı ve dövizlerle, Zonguldak Valiliği önüne kadar yürüdü. Grup, burada saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı'nı okudu. 

Zonguldak Demokrasi Platformu sözcüsü Erdoğan Kaymakçı, burada yaptığı konuşmada, Hakkari'nin Dağlıca bölgesi ve Iğdır Dilucu Sınır Kapısı'ndaki terör saldırılarında hayatını kaybedenlerin acılarını yüreklerinde hissettiklerini ve yakınlarına başsağlığı dileğinde bulunduklarını söyledi. 

Savaştan, kandan ve ölümden medet uman herkesin karşısında olduklarını ifade eden Kaymakçı, "Bu nedenle ülkemizde yaşanan şiddet ortamını yaratanları ve terör örgütü tarafından yapılan silahlı saldırıları şiddetle kınıyoruz. Birlikte kardeşçe, eşit ve özgür bir yaşam için ölümlerin durdurulmasının yanı sıra terör örgütünün silah bırakmasını ve silahların susmasını istiyoruz" diye konuştu.

Grup, açıklamanın ardından olaysız şekilde dağıldı.

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
İmam hatip ortaokulunda Tartışmalı Kitap Listesi Krizi

İmam hatip ortaokulunda Tartışmalı Kitap Listesi Krizi

14-05-2026 - Güncel

Üniversitelerin derin krizi: Diploma çok, hakikat yok

Üniversitelerin derin krizi: Diploma çok, hakikat yok

14-05-2026 - Güncel

  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik