TİSKİ'nin 2015 yılı bütçesi 119 milyon 610 bin lira

TRABZON (AA) - Trabzon Büyükşehir Belediyesi Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğünün (TİSKİ) 2015 yılı bütçesi, TİSKİ genel kurulunda onaylanarak kabul edildi

Güncel - 28-11-2014 04:00

TİSKİ'nin 2015 yılı bütçesi 119 milyon 610 bin lira

TRABZON (AA) - Trabzon Büyükşehir Belediyesi Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğünün (TİSKİ) 2015 yılı bütçesi, TİSKİ genel kurulunda onaylanarak kabul edildi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Büyükşehir Belediye Meclisi Toplantı Salonu’nda, 2. Başkanvekili Faruk Kanca başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, TİSKİ Genel Müdürü Recep Köksal'ın meclis üyelerinin sorularını yanıtladığı, TİSKİ'nin yapısı, faaliyetleri ve projeleri hakkında bilgi sunduğu ifade edildi.

Açıklamada, yapılan görüşmeler sonunda, TİSKİ'nin 2015 yılı için 119 milyon 610 bin lira olarak öngörülen gelir gider bütçesinin oybirliğiyle kabul edildiği belirtilerek, TİSKİ'nin 2014-2019 yıllarını kapsayan stratejik planı, 2015 yılı yatırım programı, 2015 yılı performans programı ve logosunun da oybirliğiyle onaylandığı kaydedildi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
WC 2026: Türkiye’yi Destekleyin ve Futbolun En Büyük Turnuvasını BizBet ile Yaşayın

WC 2026: Türkiye’yi Destekleyin ve Futbolun En Büyük Turnuvasını BizBet ile Yaşayın

10-06-2026 - Güncel

Trakya Üniversitesi Hakkında Ağır İddialar Yargıya Taşındı

Trakya Üniversitesi Hakkında Ağır İddialar Yargıya Taşındı

10-06-2026 - Güncel

  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik