Tokatspor'da transfer

TOKAT (AA) - Spor Toto 2

Spor - 30-01-2015 20:00

Tokatspor'da transfer

TOKAT (AA) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Tokatspor Kulübü Başkanı Emin Yılar, Bandırmaspor'dan Sertaç Çam ile sözleşme imzaladıklarını söyledi.

Yılar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yönetim kurulunun transfer çalışmalarının sürdüğünü belirterek, "Bandırmaspor'dan Sertaç'ı transfer ettik. 23 yaşındaki Sertaç ile sezon sonu kadar sözleşme imzaladık. Sertaç sol açık oynuyor. Transfer konusunda görüşmelerimizin sürdüğü oyuncular var" dedi.

Takımın hafta sonu Yeni Malatyaspor ile önemli bir maça çıkacağını dile getiren Yılar, "Hafta boyunca takımımız iyi çalıştı. Bugün de son antrenmanımızı yaptık. Maçın hazırlıklarını tamamladık. Takımımız yarın öğlen saatlerinde Malatya'ya hareket edecek" diye konuştu.

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Üsküp FK'dan Beşiktaş'a Forma Davası

Üsküp FK'dan Beşiktaş'a Forma Davası

04-05-2026 - Spor

15 Yaşındaki İmam Hatipli Sporcu Dünya Şampiyonu Oldu!

15 Yaşındaki İmam Hatipli Sporcu Dünya Şampiyonu Oldu!

22-01-2026 - Spor

  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik