Toptepe İlköğretim Okulu Öğrenciler Kedi Kasabası'nda

Samsun Canik Toptepe İlköğretim Okulu Anasınıfı, 2A ve 2B sınıfı öğrencileri, öğretmenleri eşliğinde, Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Kedi Kasabası'nı gezdi.

Samsun Haber - 08-10-2017 11:57

Toptepe İlköğretim Okulu Öğrenciler Kedi Kasabası'nda

Hayvanları Koruma Günü’nde farklı bir etkinliğe imza atan Canik Toptepe İlköğretim Okulu Anasınıfı, 2A ve 2B sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Serap Durmuş, Fatma Erbil ve Halime Yüksel Solak'ın gözetiminde, Kedi Kasabası'nı gezerek yetkilerden bilgi aldılar.

Türkiye’deki en modern barınak olarak gösterilen ve yaklaşık dört yüz kedi ve köpeğin kaldığı, Kedi Kasabası adı verilen 'Sahipsiz Sokak Hayvanları Doğal Yaşam Alanı'nda, hayvanları tanımak, onların yaşam alanları hakkında bilgiler almak ve hayvan sevgisini kazanmak amacıyla bulunan öğrenciler doyasıya eğlendiler.

Öğretmenlerinin eşliğinde yaptıkları gezi sayesinde güzel bir gün geçiren öğrenciler, kedi ve köpeklerle yakından ilgilenerek onları sevdiler.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Samsun’un hafızası, eğitimi ve geleceği Sakin Şehir’de masaya yatırıldı!

Samsun’un hafızası, eğitimi ve geleceği Sakin Şehir’de masaya yatırıldı!

26-09-2026 - Samsun Haber

OMÜ Döner Sermayesi Batakta!

OMÜ Döner Sermayesi Batakta!

26-09-2026 - Samsun Haber

ahsap mobilyauluslararası evden eve nakliyat