Tosya'da bin 623 kişi hacı olmak için sıra bekliyor

KASTAMONU (AA) - Kastamonu'nun Tosya ilçesinde, başvuru yapan bin 623 kişi kutsal topraklara giderek hacı olmak için sıra bekliyor

Güncel - 04-09-2015 16:30

Tosya'da bin 623 kişi hacı olmak için sıra bekliyor

KASTAMONU (AA) - Kastamonu'nun Tosya ilçesinde, başvuru yapan bin 623 kişi kutsal topraklara giderek hacı olmak için sıra bekliyor.

Tosya Müftüsü Basri Bektaş, gazetecilere  yaptığı açıklamada, bu yıl yeni hac müracaatı alınmadığını belirtti.

2007 yılında kayıtlı olan ve 2014 yılına kadar kesintisiz kayıt yeniletenlere geçen yıl kura sıra numarasına göre kayıt hakkı verildiğini bildiren Bektaş, "İlçemizden bu sıralamada yer alan 105  kişi  kutsal topraklara hacı olmak için gitmeye hak kazandı. Bu kardeşlerimizin sayısı düşüldüğünde halen Tosya'mızda bin 623 kişi kutsal topraklara giderek hacı olmak için sıra bekliyor" dedi.

Bektaş, kontenjan artırılmasıyla başvuran hacı adaylarına daha fazla gitme imkanı doğacağını kaydetti.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Diplomasiye de Savaşa Da Hazırız

Diplomasiye de Savaşa Da Hazırız

16-05-2026 - Güncel

TÜİK anketlerine katılmak zorunlu mu!

TÜİK anketlerine katılmak zorunlu mu!

15-05-2026 - Güncel

  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik