Trabzonspor'da Gaziantepspor maçı hazırlıkları

TRABZON (AA) - Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de 16 Mart Pazartesi günü deplasmanda Gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü

Spor - 12-03-2015 15:00

Trabzonspor'da Gaziantepspor maçı hazırlıkları

TRABZON (AA) - Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de 16 Mart Pazartesi günü deplasmanda Gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde gerçekleştirilen ve basın mensuplarına 20 dakikası açık tutulan antrenmana sakatlıkları bulunan Cardozo, Yatabare ve Yusuf ile takımdan ayrı çalışan Constant katılmadı.

Sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı kalan Cezayirli savunma oyuncusu Essaid Belkalem ise saha çalışmalarına başladı. Cezayirli oyuncu, Onur Recep Kıvrak ile bir süre koşu yaptıktan sonra tekrar kondisyon salonuna döndü.

Ligin ikinci yarısında en fazla puan toplayan bordo-mavili takımda futbolcuların da neşeli tavırları dikkati çekti. Trabzonsporlu oyuncular, ısınma ve topla koordinasyon çalışmasının ardından taktik çalışmaya geçti. Antrenmana 21 yaş altı takımından 6 futbolcu da katıldı. 

Trabzonspor, çalışmalarını bu akşam 18.00’de yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Dünya Kupası 2026 maçları: fikstür, program ve maç saatleri:

Dünya Kupası 2026 maçları: fikstür, program ve maç saatleri:

04-06-2026 - Spor

Üsküp FK'dan Beşiktaş'a Forma Davası

Üsküp FK'dan Beşiktaş'a Forma Davası

04-05-2026 - Spor

  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik