Türkiye’de Mehmetçik Neyse Gazze’de Hamas Odur!

Hamas’ın başlattığı “Aksa Tufanı” sıradan bir başkaldırı değildir.

Köşe Yazıları - 27-12-2023 17:37

Türkiye’de Mehmetçik Neyse Gazze’de Hamas Odur!

Kendisini yarı ilah gibi gören, yaklaşık yüzyıldır İslam Coğrafyası’nın kalbinde, vahşi bir şekilde Müslüman Devletleri, İslam toplumlarını esas duruşta bekletmeye çalışan, bu devletlere diz çöktürüp, kendisine köle yapmaya çalışan, Firavun/İsrail zihniyetine bir Osmanlı tokadıdır. 

Bu vahşi Siyonizm’e atılan Osmanlı tokadını desteklemek, her Müslümanın boynun borcudur.  Bugün Gazze düşerse, bilmeliyiz ki düşecek birçok şehir sırada beklemektedir. Siyonizm’in Müslümanları yeryüzünde yok etme projelerinin farkında ve bilincinde olmak gerekiyor. Bu savaşta dostun kim, düşmanın kim, bunu iyi bilmek gerekiyor. Müslümanlar olarak bir hak ve batıl savaşına tanıklık etmekteyiz. Bu savaşta tarafsız olmak, namussuzluktur. Tarafımız net ve açık olmalıdır.

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Telef  olan, rotasız hayatlar

Telef olan, rotasız hayatlar

14-05-2026 - Köşe Yazıları

Maskeler düştü: saha yeşil, zihniyet kara!

Maskeler düştü: saha yeşil, zihniyet kara!

14-05-2026 - Köşe Yazıları

  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik