Ümit Özdağ Yine Suriyelileri Hedef Aldı

Irkçı faşist Ümit Özdağ yine Suriyeli mültecileri hedef aldı. Yaptığı paylaşımda "Hepinizi ülkenize yollayacağız." dedi.

Siyaset - 25-03-2022 18:17

Ümit Özdağ Yine Suriyelileri Hedef Aldı

Yaptığı paylaşım ve açıklamalarla ırkçılık ateşini körükleyen ve bu sebeple Türkiye'de birçok mültecinin vahşice öldürülmesine sebep olan Ümit Özdağ rahat durmuyor. Her fırsatta Müslüman mültecileri hedef alıyor ve Türkçü-kafatasçı-Kemalistleri provoke ediyor.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Suriyeli gençler, vatanınız Suriye’yi ne kadar özlediğinizi görüyoruz. Size söz veriyoruz. Hepinizi ülkenize yollayacağız. Vatanınıza dönün ve daha sonra turist olarak bizi ziyaret edebilirsiniz." diyerek dalga geçti.

Neler Söylendi?

Boş Yapma AKasyam haber.

akpliyim rteyi desteklerim ama bu mülteci konusu sıkmaya başladı artık. Hedef aldı :D Siz karınızın kızınızın taciz edilmesine alıstınız anlaşılan! Bir de dalga geçmişler ya! Bu ülkenin en büyük dert kaynağı mültecilerdir. "Her fırsatta 'müslüman2 mültecileri hedef alıyor" ahahahahah mülteciler gerçek müslüman olsaydı kimsenin karısına kızına sarkıntılık yapmazdı. Umarım bi gün sizin de başınıza böyle bir sey gelir de anlarsınız.. Yazık.. 2 yıl önce
DİĞER HABERLER
İmren Nilay Tüfekci’ye Yeni Görev!

İmren Nilay Tüfekci’ye Yeni Görev!

04-05-2024 - Siyaset

Genel Başkanlıktan Ayrılacak

Genel Başkanlıktan Ayrılacak

04-05-2024 - Siyaset