Ünlü Türk Sosyoloğu olayı çözdü
Kalkavan; Amaç ; haremlik - selamlık
Tarih
- 22-05-2012 10:48
CHP Samsun Milletvekili ihsan Kalkavan, Samsun’da yaşanan kadın erkek güreşi ile ilgli olarak Yurt Gazetesi’ne vermiş olduğu demeçte, “Asıl amaç haremlik selamlık uygulaması getirmek" dedi.
Kalkavan’ın bu sonuca nereden ve nasıl ulaştığı ve hangi sosyolojik parametreleri kullandığı esrarını korurken, Yurt Gazetesi’nin kadın erkek güreşini ‘ezber bozan' gösteri olarak vermesi de dikkat çekti..
Haberde CHP Samsun Milletvekili Kalkavan’ın konu ile ilgili görüşleri şöyle verildi, “Nihai amacın 'haremlik - selamlık' uygulamasının getirilmesi olduğuna dikkat çeken Kalkavan, "Kadın erkek güreşti yaygarasını kopartan zihniyet, önümüzdeki yıl stadyum kutlamalarını harem selamlık olarak düzenlenmesinin alt yapısını ve gerekçelerini hazırlıyor.
O gün 18 branşta sporcular yarıştı. Güreş yapan 78 ekip vardı, sadece kadın erkek güreşini ön plana çıkarttılar. Bu iyi niyetli bir yaklaşım değildir." diye konuştu.
samsunAhaber
DİĞER HABERLER
eşya depolama
ahsap mobilya
Turkey Hair Transplant Packages
ts3 satın al
Anlaşmalı Boşanma Davası
FUE
iptv bayilik
Eşya depolama
iptv bayilik