Yangın mağdurlarının hakları ! Ormanlarımız yanıyor !

Ege ve Akdeniz bölgelerimizde yaşanan orman yangıları şuan Türkiye gündeminin büyük bir bölümünü oluşturuyor. Yaşanan durumun hem vatandaşlarımız, hem de o bölgede yaşayan tüm canlılar adına çok zor olduğunun bilincindeyiz.

Köşe Yazıları - 05-08-2021 14:41

Yangın mağdurlarının hakları !  Ormanlarımız yanıyor !

 

Hayatın her alanında olduğu gibi orman yangınları konusunda da hukuki bir çok durum mevcuttur. Yaşanan bu olay karşısında ilk olarak o bölgedeki vatandaşımız mağduriyet yaşamaktadır. Hukukumuzun orman yangınları ve yaşanan mağduriyetler konusunda sağladığı kanun yollarını değerleri okurlarımıza bu yazımızda kısaca anlatacağız.

Öncelikle değinmek gerekir ki, Ormanların Korunması ve Geliştirilmesi Anayasamızda düzenlenmiştir.

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Dergah-ı Mevlânada

Dergah-ı Mevlânada

26-06-2026 - Köşe Yazıları

Demokrasi Rezaletleri

Demokrasi Rezaletleri

26-06-2026 - Köşe Yazıları

  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik Antalya Flughafen Transfer