​Yapılandırma taksitlerini ödeyemeyenler ne yapacak!

Vergi yapılandırma süresi Maliye Bakanlığı'nın dün almış olduğu bir kararla 27 Ağustos 2018 tarihine kadar uzatıldı.

Genel - 02-08-2018 10:46

​Yapılandırma taksitlerini ödeyemeyenler ne yapacak!

31 Temmuz dahil geçmiş dönemde bir yılda 3 kez vergi taksitini ödeyemeyenler ve yapılandırması bozulanlar ise yeni aftan yararlanamıyor. 

Çeşitli nedenlerden ve mali sıkıntılardan dolayı vergi taksitlerini zamanında ödeyemeyen ve 3 kez üst üste ödemediği için yapılandırması bozulan vatandaşlar devletin verdiği yeni aftan yararlanmak istiyor.

Maliye yetkilileri taksit bozulma süresinin 31 Mayıstan önce olması gerektiğini belirtirken, 31 mayıs ve sonrasında taksiti bozulanlar için 27 Ağustosta sona erecek olan vergi yapılandırmasından vatandaşların yararlanamayacaklarını ifade ediyorlar.

BİZE İMKAN VERİLSİN

Bir çok vatandaşın mayıs ve temmuz aylarında vergi taksitlerini ödeyemedikleri için bu ayları kapsayan dönemlerde 3 kez taksitlerini ödeyemedikleri gerekçesiyle vergi yapılandırmaları bozuldu. Maliye Bakanlığından ödemesini yapamayanlar ve taksiti bozulanlar için bir imkan sunulmasını isteyen mükellefler 27 Ağustos'ta sona erecek yapılandırmadan faydalanmak istediklerini belirtirken, Maliye Bakanlığı'nı dilekçe yağmuruna tuttular.   

Kaynak: Ssamsunvehaber

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Araç Çeki Demiri Uygulamalarında Profesyonel Süreç Yönetimi: DMS Auto

Araç Çeki Demiri Uygulamalarında Profesyonel Süreç Yönetimi: DMS Auto

12-05-2026 - Genel

Özel Anlarınızı Taçlandıran Şıklık: Kıyafet Sepeti ile Abiye ve Nikah Elbiseleri Dünyası

Özel Anlarınızı Taçlandıran Şıklık: Kıyafet Sepeti ile Abiye ve Nikah Elbiseleri Dünyası

11-05-2026 - Genel

  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik