https://www.akasyam.com/files/uploads/user/-a5237f4299.png
Zehra KINALI

Allah'ım Merhamet Et Bize

09-10-2020 06:23

60 yaşındaki kadın genç sevgilisiyle yuvasını, çocuklarını, eşini terkedip kaçıp gitmiş. Kocası televizyona çıkıp saçını başını yoluyor "Nazile'm geri dön. Senin yanına ben yakışırım. Kapım sana daima açık. Gel istediğin yüzüğü, küpeyi sana alacağım" diye ağlayıp gözyaşı döküyor.

Ve Sübhanallah...

 

Yahu bu millet ne yiyor böyle...!! Nasıl bir haramla besleniyorlar ki hınzırlaşıyor, kıskançlık duygusunu kaybediyor, annelik vasfını yitiriyor...

 

Bunca ahlaksızlığı, hayasızlığı nasıl enjekte ettiler insanların kanına, memlekette deyyusluk, kahpelik almış başını gidiyor. Batıyoruz millet, hep beraber helak olup gideceğiz.

 

Zinanın adı sevgi olmuş...

aşk olmuş Allah aşkına. Kapış kapış gidiyor haram hayat. Tadını alıp doyan yok. Yardım et Ya Rabb.

Yardım et sen bu ümmete.

Edepsizlik diz boyu. Ne utanma var, ne yüzün kızarması.

Haram helalleşmiş gibi kimse de ses yok.

 

Toplumda erkek deyyuslaşırsa kadın bozulur, kadın bozulursa aile bozulur, soy bozulur, düzen bozulur, millet bozulur, devlet bozulur.

 

Rabbim yolundan rızasından ayırmasın. Bu virüs, depremler, belalar, gazaplar boşuna değil. İçimizdeki cahil, günahkar insanlar yüzünden helak etme bizi Ya Rabbi.

Allah'ım merhamet et bize.

Cuma akşamınız mübarek olsun

En güzel dualarda buluşabilmek duası ile.

Allaha emanet olun.

Selam ve saygılarımla.

Neler Söylendi?

DİĞER YAZILARI Teşekkürler Sayın Cumhurbaşkanım... Değişim Şart Diyenlere İçlerindeki nefret hiç bitmeyecek. Zira... Selâm olsun... Nereden nereyeee... Allah'ım, milletimize bir uyanış nasip et! Sapkınlık ve ahlaksızlık hastalığı! Yasattığınızı yaşamadan ölmeyin ey zalimler topluluğu Başınıza Gelen Her Musibet Kendi Yapıp Ettikleriniz Yüzündendir Bunca Haini, Dinsiz, İmansız Vatan Hainini Bir Arada Barındıran Bir Ülke Daha Yok Enşece Develeri Yavaş Sür, Cam Şişeler Kırılmasın! Eğer İnanıyorsanız... İstanbul Sözleşmesi Kadını Yaşatırmış! Zulüm Bitti!!! İnsan Olarak Üzülüyorum. Çünkü Ne Olursa Olsun Ölen Bir İnsan! Ayasofya, Öksüz Duruşun Yerini Ezan Ve Kuran Sesleri Alacak İnşaallah! Vakit Türkiye Vaktidir... Senin Gölgende Nefes Almak Haram Olsun Bu Hainlere! Hiç Bir Akıl Sahibi Kimse Kadınlar Gününü Kutlamaz! Sevdiğin Her Şeyi Er Ya Da Geç Kaybedeceksin, Ama Dikkat, Nihilizm Hiçliktir! Koç'larımız(!) Nerede? Önce... Evlâdın olmadığı yerde huzur olmaz! Müslüman Türk’ün böyle bir günü kutlamasını esefle kınıyorum! Kâfirler topluluğuna karşı bize yardım et! Sa-kı-na-cak-sın! Velhasıl Azizim… Hatırlatmak istedim! Hacire anne ve tüm annelere... Vargit Çiçekleri Cenevre sözleşmesi... CHP... Suriyeliler Güzellik, kötülük mevsimde değil yüreklerdedir! Düşman almaya doymaz! Utanmaktan utanan bir nesil geldi dünyaya nerde kaldı edep, nerde kaldı haya? Güzel huyları çalmayın! Saygı görmek isteyen sevgi göstermeyi bilmeli! Bu Gidiş Nereye? Yeni bir gün demek yeni bir hayata merhaba demektir! Ne devletin valisi ittir ne de o valinin yönettiği ilin milleti! 40 Yaş Tecrübesi Birbirimizin Gönül Sarayına Giriş Kapısı, Gözler Ve Sözlerdir Biz çok güzeldik, çocuk iken... Sevgiyi Biliyormuyuz? Allah iyilik edenleri sever... “Hiç” lik makamında mısın? Dünyayı güzellikler kurtaracak! Sahi Neydi Vefa! Biraz Samimi(ni)yet Gerek Bize Ekmeksiz yaşarım hürriyetsiz yaşayamam! Elbette, Herşey Güzel Olacak... Bir kitap düşünün ki! Huzurevleri mi, yoksa hüzün evleri mi? Maya Tutmayan Ruhlarımız Ahh Ayasofya'm!!! Allah Merhametsizlere Merhamet Hissi Versin! 31.03.2019’a Dair Tarihe Bir Not Düşelim!