https://www.akasyam.com/files/uploads/user/-e8c8d1cb6b.png
Süleyman KOCABAŞ

Cumhurbaşkanı ve Muhalefet Liderlerine Açık Mektubum

15-02-2023 16:43

Sayın Cumhurbaşkanım ve Siyasi Partiler Genel Başkanlarım,

Ovalarımıza bina yapmak;

1. Betonlaştırılarak beslenme alanlarımız yok edildiği için düşman işgali benzeridir.

2. Ovalarımız, depremlerin yıkımına yumuşak zeminler olduğu için üzerlerine bina yapmakla, deprem canavarına gel beni yık, bir karım ve iki yavrumla, yaptırmış olduğum binamızı bize mezar et diye davetiye çıkarmak demektir.

3. Nitekim de neredeyse coğrafyamızdan silinen 10 ilimizde bu davetiye çıkarılmıştır.

4. Durum böyle olduğuna göre, yıkılan binaların yerine tarım arazileri oldukları için gel beni yık diye ikinci bir deprem davetiyesi çıkarılmamalıdır.

5. Bu sebeplerden, zararları telafi için yeni binalar, dağ yamaçları ve kayalık alanlar sert zeminlere yapılmalıdır.

6. Giderek, dünya büyük gıda krizlerinin kapımıza gelip dayandığı halde, "Bir damla petrol bir damla kan" yerine, "Bir gram toprak bir gram kan" ve "Bir gram su bir gram kan" denilecek yılların da geleceğinden 10 ilde depremle yıkılan binaların yerleri yeniden bahçelik- bağlık haline getirilmelidir.

   Bu MİLLİ BEKA SORUNUMUZUN DA BU HALDE AŞILMASI İÇİN

 

Neler Söylendi?

DİĞER YAZILARI Siyonist İsrail’in Koloniyal Jandarma –Polis Devleti Olarak Doğuşu Harf Devrimi’nden Sonra Gelen Dil Devrimi Harf Devrimi Hakkında İtiraflar Eleştiriler ve Analizler Dil Devrimi Hakkında Yabancı İlim Adamlarının Görüşleri Iıı Yabancı İlim Adamlarının Dil Devrimi Hakkında Görüşleri 2 Yabancı İlim Adamlarının Dil Devrimi Hakkında Görüşleri 1 Kur’an Yakma Haçlı Saldırısı ve Alınması Gereken Tedbirler İngilizce Gramer Kaidelerinin Türkçenin Gramer Kaidelerini İşgali İslamiyet Arap Kültürü Değildir Enver Paşa ve İttihatçı Liderlerin Kaçışları Ve Enver Paşa Tarihinin Sonu Aralık 1914 Sarıkamış Faciası TBMM’de bir ajan provokatör! Ukrayna Savaşının Amerika’nın Üçünçü Yeni Dünya Düzeninin Yeni Bir “Vekalet Savaşı” Oluşu Sultan ıı. Abdülhamit’in 31 mart olayında rolü meselesi Dört şair ve yazardan Sultan ıı. Abdülhamid hakkında teessürname ve istimdatnameler Yabancı Dilde Eğitim Sömürgecilik - Sosyal Asimilasyon Ve Gençliği Dumura Uğratma Uygulamasıdır İşyerlerimize İngilizce İsimler Vermek İstiklalimize Ve İstikbalimize Aykırıdır DİL EMPERYALİZMİ Türkçenin Korunmasının Milli Beka Sorunu Haline Gelmesi Ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Açık Teşekkür İşyerlerimize İngilizce İsimler Vermek İstiklal Ve İstikbalimize İşyerlerimize İngilizce İsimler Vermek İstiklal Ve İstikbalimize Milli ve dini değerlerimize nasıl dokunuldu? Milli Ve Dini Değerlerimize Nasıl Dokunuldu? Dilimizde Yaşanan İki Büyük Dil Yol Kazası Ortaçağ kimin karanlık kimin aydınlık çağıdır? Türkçenin Yaşatılması Milli Beka Sorunu Haline Gelmiştir Dil Devrimi” İle Gelen Dilimizin Devrilmesi Kemal Kılıçdaroğlu’nun Helalleşeceğim İsteğinden Ürkenler Ve Korkanlar Süleyman KOCABAŞ: Türkçenin İdeolojik Ve Siyas Tercihlere Ȃlet Edilmesi “Dil Devrimi”, “Uydurukça Dil” İle Niçin Ve Nasıl Başladı Ve Atatürk Bundan Neden Vazgeçti? I.napolyon’un Ölümünün 200. Yıldönümü Münasebetiyle Siyonist Yahudilerle Türkiye’nin 20 Yıllık Diplomatik ve Askeri Savaşı Türkiye’de Siyasi Partiler Enflasyonu Ve Trajedisi Anayasa Sorunlarımızdan Kurtulmak İçin En İyisi Anayasa Yapmamaktır Hafızamızın Kaybı