Yetiştiricilere boğaları teslim edildi

GİRESUN (AA) - Giresun'da, "Damızlık Erkek Materyal Alımlarının Desteklenmesi" kapsamında 9 yetiştiriciye boğa teslimi yapıldığı bildirildi

Güncel - 10-08-2015 17:00

Yetiştiricilere boğaları teslim edildi

GİRESUN (AA) - Giresun'da, "Damızlık Erkek Materyal Alımlarının Desteklenmesi" kapsamında 9 yetiştiriciye boğa teslimi yapıldığı bildirildi.

İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, boğaların yüzde 80 hibe destekli olarak sahiplerine teslim edildiği kaydedildi. 

Projenin toplam bütçesinin 97 bin 200 lira olduğu ifade edilen açıklamada, "Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, 2014-2018 yıllarında Doğu Karadeniz Projesi kapsamındaki illerde, damızlık, koç ve teke alımında yüzde 80, yeni kurulacak hayvancılık işletmelerine ise yüzde 50 hibe desteği programlarını uygulamaya devam edecek" diye belirtildi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Bina Yıkım Yönetmeliğinde Köklü Değişiklik

Bina Yıkım Yönetmeliğinde Köklü Değişiklik

12-08-2026 - Güncel

Üsküdar belediyesi başkan vekilliği seçimlerine suç duyurusu

Üsküdar belediyesi başkan vekilliği seçimlerine suç duyurusu

12-08-2026 - Güncel

ahsap mobilyauluslararası evden eve nakliyat