Yoğun bakımdan kalktı Oy Kullanmaya gitti

Samsun’da bir hafta içinde iki ameliyat olan Şevket Alper yoğun bakımdan kalkarak oy kullanmaya gitti.

Samsun Haber - 29-05-2023 09:44

Yoğun bakımdan kalktı Oy Kullanmaya gitti

Samsun Eğitim Araştırma Hastanesi’nde bir hafta önce kalp ve damar ameliyatı olan Şevket Alper Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunda yoğun bakımdan kalkarak kayıtlı olduğu sandıkta oyunu kullandı.

Doktorların “yüzde 30 yaşama şansı var” dediği Şevket Alper yoğun bakımdan kalkarak Samsun’da kayıtlı olduğu Çatalarmut mahallesi Mehmetçik İmam Hatip Ortaokulu 1051 nolu sandığa kardeşi Ferhat Alper’in yardımıyla getirilerek oyunu kullandı.

 Oyunu kullandıktan sonra hasta yatağına geri dönen Şevket Alper, “Allah canımı bağışladı. Bu fırsatı nasıl kaçırırım. Nasıl bırakırım Reis’i yalnız....” diye konuştu.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Sendikalarda milyonluk maaşlar!

Sendikalarda milyonluk maaşlar!

03-07-2026 - Samsun Haber

İbadethanelerde Hijyen Mesaisi

İbadethanelerde Hijyen Mesaisi

03-07-2026 - Samsun Haber

ahsap mobilyauluslararası evden eve nakliyat