Yurtdışı Evden Eve Nakliyat Birlik Lojistik AŞ

Profosyonel ekipler ile hızlı ve sorunsuz nakliye süreci yaşayacağınız ve bu kapsamda önemli işler yapan kurum olan Birlik Lojistik Aş ile sizleri tanıştırmak ve sorun olan ülkeler arası nakliye işlemlerinizde en iyi sonucu alacağınız süreci hazırlamak için sizlerin yanında olacaktır.

Güncel - 07-10-2022 14:53

Yurtdışı Evden Eve Nakliyat Birlik Lojistik AŞ

Ev eşyalarınızın güvenli bir şekilde yeni evinize ulaştırılması süreci tamamen profosyonel kadroları ile yapılacak olup süreç hakkında bilgilendirme alabileceğiniz müşteri temsilcileri ile haftanın 7/24 irtibat içerisinde olacağınız bir süreç olacaktır. Deneyimli kadroları ile hizmet vermeyi kendine ilke edinen kurum İstanbul ve Ankara’da uluslararası evden eve nakliyat merkez ofislere sahiptir. Destek noktaları ile sorunsuz garantili çözümler üretmektedir. 
Almanya Hollanda ve Belçika gibi Avrupa birliği ülkelere yurtiçinden alınan herhangi bir malın 15 gün gibi bir zaman içerisinde ulaştırılması konusunda sizlere garanti sunmaktadır. uluslararası evden eve nakliyeciler Diğer oluşumlardan şirketi ayıran en büyük durum ise şirket yaptığı işlerde kendi öz sermayeleri ile çalışmalar yaparak büyümektedir. Şirketin araçları reklam logolu ve sizlere en iyi hizmeti sunabilmek adına boy boy olan tüm seçenekler mevcut durumdadır. 
Başlıca Nakliye yapılan ülkeler: 
Almanya , 
Hollanda , 
Belçika , 
Fransa ,İtalya Asya ülkeleridir 
Detaylı bilgi ve istek oluşturmak için bizleri 7/24 arayabilirsiniz. 
Birlik uluslararası ev taşıma ile sizlerin yanında Kısa zamanda bizleri google aramaların üst taraflarında görmeniz dileği ile bir sonraki yazımızda görüşmek üzere iyi taşınmalar. 
Birlik Lojistik uluslararası ev taşıma işinde uzman ve kaliteli hizmet veren tek platform olmanın gururu ile hizmet vermektedir. 
BİRLİK Lojistik AŞ 
https://www.uluslararasinakliyat.net/ 
0850 244 45 30 
0532 692 60 65 

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Tükiye’de Türk Olduğu İçin Milliyet Farkı Ödedi

Tükiye’de Türk Olduğu İçin Milliyet Farkı Ödedi

29-04-2024 - Güncel

Samsun’da Kenevirden üretilen çantalar Amerika’da

Samsun’da Kenevirden üretilen çantalar Amerika’da

29-04-2024 - Güncel