Zonguldak'ta esnaf kooperatifinin olağan genel kurulu

ZONGULDAK (AA) – Zonguldak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin olağan genel kurulunda Ercan Şehri yeniden başkanlığa seçildi

Güncel - 19-04-2015 17:00

Zonguldak'ta esnaf kooperatifinin olağan genel kurulu

ZONGULDAK (AA) – Zonguldak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin olağan genel kurulunda Ercan Şehri yeniden başkanlığa seçildi.

Atatürk Kültür Merkezi'ndeki genel kurulda  başkanlık için iki aday olan Ercan Şehri 247, Aydın Arıcı ise 100 delegenin oyunu aldı. 

Yeniden başkanlığa seçilen Şehri'nin yönetiminde, Süleyman Erbay, Muammer Öztür, Gürol Kundakçıoğlu ve İsmet Kaya yer aldı.

Şehri, gazetecilere yaptığı açıklamada, yeniden başkanlığa seçilmekten dolayı mutlu olduğunu belirterek, "Birbirimize rakip olsak bile yine bu işi beraber yürüteceğiz. Dostluk ve kardeşlik içerisinde esnafımıza yardım etmeye devam edeceğiz" dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Çekmeköy’de Eğitim İçin Güç Birliği

Çekmeköy’de Eğitim İçin Güç Birliği

11-08-2026 - Güncel

Geleneksel İçecek Salep Bilim Dünyasına Kazandırıldı

Geleneksel İçecek Salep Bilim Dünyasına Kazandırıldı

11-08-2026 - Güncel

ahsap mobilyauluslararası evden eve nakliyat