Zonguldak'ta Vergi Haftası etkinlikleri

ZONGULDAK (AA) - Zonguldak’ta Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında kurumlar ve gelir vergisi rekortmenlerine plaket verildi

Güncel - 28-02-2015 15:00

Zonguldak'ta Vergi Haftası etkinlikleri

ZONGULDAK (AA) - Zonguldak’ta Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında kurumlar ve gelir vergisi rekortmenlerine plaket verildi.

Zonguldak Vali Yardımcısı Ahmet Mailoğlu, bir otelde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, vergilendirilmiş kazancın kutsal olduğunu söyledi.

Vergi dairesi çalışanları artık çok önemli noktaya geldiğini anlatan Mailoğlu, "Vergi kaçağının ve kaybının aza indirildiği bir ülkenin çocukları olmanın mutluluğunu yaşayacağız" dedi.

Vergi Dairesi Başkanı Kazım Karaca da geçen yıl kentte 2 milyar 253 milyon lira vergi tahakkuk ettiğini belirterek, "Tahsilat 1 milyar 734 milyon lira olarak gerçekleşmiştir. Vergi gelirleri tahsilatında bir önceki yıla göre yüzde 7,25 artış olmuştur" diye konuştu.

Törende, protokol üyelerince kurumlar vergisinde Ereğli Demir ve Çelik Fabrikalarına, Çanakçılar Seramik ve Yurtbay Seramik temsilcilerine, gelir vergisinde iş adamı Fazlı Erdoğan ile iş adamı Mustafa Çevik'e plaketleri verildi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
İskele Mescidinin Ruhsat İptaline HÜDA PAR'dan Tepki

İskele Mescidinin Ruhsat İptaline HÜDA PAR'dan Tepki

15-08-2026 - Güncel

Anneler Fabrikaya, Çocuklar Nereye!

Anneler Fabrikaya, Çocuklar Nereye!

14-08-2026 - Güncel

ahsap mobilyauluslararası evden eve nakliyat