Zulüm İle Abad Olanın Akıbeti Berbat Olur

Tarih boyunca zalimlikte sınır tanımayan Firavunlara, Nemrutlara, Karunlara, Hamanlara, Bel’ğamlara ve Hakkı yıkmak için akıl verenlere, zalimlerle işbirliği yapan köle ruhlu hainlere ve benzeri güruhlara, yapacakları zulüm ve ihanetlerini, insanlara göstermek ve ibret almaları için Allah bu sefillere geçici olarak imkan vermiştir..!

Köşe Yazıları - 31-01-2022 14:26

Zulüm İle Abad Olanın Akıbeti Berbat Olur

Sözünü ettiğimiz bu alçaklar, maddi güçlerini kuvvetlendirmek, saltanatlarını sürdürmek için insan onur ve haysiyetine yakışmayan vahşice zulümler yaptılar. Zayıf gördükleri toplulukları köleleştirerek zenginliklerini sömürmekten çekinmediler. Kurdukları bu vahşi düzenin hiçbir zaman yıkılmayacağına inanarak, alemlerin yaratıcı olan Allah’a isyan ederek, ilahlık taslayan bu güruhun yıkılışından tüm insanlık ibret almalıdır. Allah’ın ilahi takdirinden İnkarcılar ve Müslümanlar paylarını düşeni almalıdırlar. Zalimler Batıldan Hakka, Müslümanların yanlıştan doğruya dönmelerinin dersini alarak Allah’tan af dileyerek tövbe etmelidirler. 

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ

 

 

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Dergah-ı Mevlânada

Dergah-ı Mevlânada

26-06-2026 - Köşe Yazıları

Demokrasi Rezaletleri

Demokrasi Rezaletleri

26-06-2026 - Köşe Yazıları

  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik Antalya Flughafen Transfer