Uğur Dündar’ın İkinci Skandalı Patladı

Can Ataklı, Artı 1’in kurulumu için CHP’den alınan 40 milyon liranın buharlaştırıldığını açıkladı. Artı 1 skandalının merkezindeki Dündar ise önce televizyona çıkmadı, şimdi de yazılarına ara vererek kenara çekildi.

Türkiye - 24-06-2021 12:55

Kuruluşunda Sezgin Baran Korkmaz’ın kara parasının aklandığı iddia edilen ‘Artı Bir TV’ skandalı büyüyor. CHP’ye yakın gazeteci Can Ataklı, partide televizyon kanalı için toplanan 40 milyon TL’nin yine bir başka CHP’li tarafından buharlaştırıldığını iddia etti.

 

Kara para aklamakla suçlanan Sezgin Baran Korkmaz’ın (SBK) CHP’ye yakın Artı Bir TV’nin kuruluşunda etkisi olduğu iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Candaş gazeteci Yılmaz Özdil, söz konusu iddiaya ilişkin sosyal medya hesabından açıklamada bulunmuş, “Korkmaz’ın kime hangi televizyonu kurdurduğunu bildiğini ve konunun ABD’de geçen iddianamede” yer aldığını ortaya atmıştı. Uğur Dündar, Özdil’in açıklamalarına ateş püskürmüştü. Uğur Dündar, Özdil’i “Karşıma çıkma fena yaparım. Sen nasıl olur da benim namusuma laf edersin” diyerek tehdit etmişti. Özdil daha sonra yaptığı manidar paylaşımda, “Yani kanal kiminmiş” diyerek Dündar’a bir göndermede bulunmuştu.

“Artı Bir TV kuruluşunda SBK etkisi” skandalının patlamasının ardından CHP’ye yakınlığıyla bilinen Can Ataklı’dan bomba gibi bir iddia daha geldi.

 

“CHP’Lİ İSİMLER PARAYI YEMİŞ”

Ataklı, Artı Bir TV’nin kuruluşunda CHP’de toplanan 40 milyon TL’lik paranın yine bir CHP’li tarafından buharlaştırıldığını iddia etti. Kanal ile ilgili pek çok şaibenin bulunduğunu söyleyen Ataklı, “Bir kere CHP’den toplanan 40 milyon TL para var. Yine bir başka CHP’linin ‘Ben hallediyorum’ deyip o paranın bir bölümünü yok ettiğini söylerler” ifadelerini kullandı. Artı Bir TV’nin kuruluşunda SBK etkisi olduğu ve kara paraların bu kanal üzerinden aklandığı iddia ediliyor.

Günün Diğer Haberleri