Spor
Giriş Tarihi : 13-02-2014 11:16   Güncelleme : 13-02-2014 11:16

BORÇ YILMAZ’DAN KALDI

Samsunspor'un geçmiş dönemlerden kalma olan Phiri, Ben Ofosu ve Pal Lazar'ın alacaklarının Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın kulüp başkanlığı döneminden kalma olduğu belirlendi..

BORÇ YILMAZ’DAN KALDI
Samsun Haber Gazetesi’nde yer alan habere göre Yılmaz döneminden kalma 68 Bin Dolar ve 15 Bin 500 İsviçre Frankı olan borç Kırımızı Beyazlı ekibi bu günlerde büyük sıkıntıya soktu. Borç ödenmezse önce para ardından puan silme ve son olarak takımın ligden düşürülmesine kadar giden ağır yaptırımlar uygulanabileceği öğrenildi.
 
Samsunspor'da 2001-2002 sezonunda forma giyen Güney Afrikalı Alfred Phiri, Ganalı oyuncu Ben Ofosu Piasare ve takımın Spor Toto Süper Lig'den düştüğü 2011-2012 sezonunda oynayan Macar futbolcu Pal Lazar'la olan borçlar ödenmezse takımın başı yeni sezon öncesinde derde girecek.

AĞIR YAPTIRIMLAR VAR

Alacakları olan yerli futbolcular tarafından henüz kulübün transfer tahtasını kapatacak boyutta bir işlem yapılmadığı öğrenildi. Fakat Ofosu ve Phiri'nin menajerlerine olan 140 bin dolar ile Pal Lazar'ın geldiği Macaristan'ın Videoton takımına ödenmesi gereken 265 bin euro ödenmezse kulübe önce para, ardından puan silme ve ligden düşürmeye kadar giden ağır yaptırımlar uygulanabileceği belirtildi.
adminadmin