Alaplı'da yol çalışması

ZONGULDAK (AA) - Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, belediye plajındaki bozuk yolların bakım ve onarım çalışmasına başladıklarını bildirdi

Güncel - 08-07-2015 18:00

Alaplı'da yol çalışması

ZONGULDAK (AA) - Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, belediye plajındaki bozuk yolların bakım ve onarım çalışmasına başladıklarını bildirdi.

Tekin, gazetecilere yaptığı açıklamada, Alaplı-Akçakoca karayolu belediye plajı mevkisinde yürütülen yol ve duvar çalışmasından dolayı sahil yolunun bozulduğunu söyledi.

Çalışmaların tamamlandığını belirten Tekin, "İş makineleri, duvar çalışması için belediye plajımızın yolunu kullandı, haliyle yollar bozuldu. Belediye plajındaki bozuk yolların bakım ve onarım çalışmasına başladık. Yol çalışmasını bitirdikten sonra plajı halkımızın hizmetine sunacağız" şeklinde konuştu.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Dev Fon Soruşturmasında Tedbir ve Tahliye Trafiği

Dev Fon Soruşturmasında Tedbir ve Tahliye Trafiği

28-09-2026 - Güncel

Otel Restorasyon Projelerinde Deneyimin Belirleyici Rolü

Otel Restorasyon Projelerinde Deneyimin Belirleyici Rolü

28-09-2026 - Güncel

ahsap mobilyauluslararası evden eve nakliyat