BEM-BİR-SEN'den Durmak Yok Yola Devam

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) Samsun Şubesi yönetim kurulu üyeleri, Samsun Büyükşehir Belediyesi ve İlkadım Belediyesi personeli ile düzenlenen birlik, beraberlik ve kaynaşma yemeğinde bir araya geldi.

Tarih - 24-01-2013 13:54

BEM-BİR-SEN'den Durmak Yok Yola Devam
Samsun Öğretmenevi'nde düzenlenen birlik, beraberlik ve kaynaşma yemeğine BEM-BİR-SEN Samsun Şubesi Başkanı Nurettin Sever, Samsun İl Özel İdaresi İnsan Kaynakları Daire Başkanı Adem Kızılkaya, BEM-BİR-SEN Samsun Şubesi Başkan Yardımcısı Savaş Gayretli, Mali İşlerden sorumlu Başkan yardımcısı Hakan Çiftçi, Teşkilatlanmadan sorumlu Başkan yardımcısı Teyfik Uzun, Eğitimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Abdullah Arlı, Bafra İlçe Temsilcisi Öztürk Doğutaş, Samsun Özel İdaresi İşyeri temsilcileri Mehmet Verim ve Eyüp Çakır, İlkadım Belediyesi İşyeri Temsilcisi Fahri İnan, BEM-BİR-SEN Denetleme Kurulu Başkanı Hasan Savaş , Samsun Büyükşehir Belediyesi ve İlkadım Belediyesi personeli, zabıtası ve itfaiye çalışanları katıldı. 
 
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Tekerlekli Sandalye Tarihçesi

Tekerlekli Sandalye Tarihçesi

12-04-2023 - Tarih

Millî Mücadelenin Yerel Tarihleri Projesi Batı Anadolu’da

Millî Mücadelenin Yerel Tarihleri Projesi Batı Anadolu’da

25-10-2022 - Tarih

  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik