Boğulma tehlikesi geçiren çocuk tedavi altına alındı

KASTAMONU (AA) - Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde denizde kaybolan ve bir süre sonra baygın halde sudan çıkartılan lise öğrencisi, tedavi altına alındı

Güncel - 19-08-2015 21:00

Boğulma tehlikesi geçiren çocuk tedavi altına alındı

KASTAMONU (AA) - Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde denizde kaybolan ve bir süre sonra baygın halde sudan çıkartılan lise öğrencisi, tedavi altına alındı. 

Alınan bilgiye göre, babası ve iki kardeşiyle Boyranaltı mevkisinde denize giren ve bir süre sonra suda çırpınmaya başlayan Emre Saygı (16), gözden kayboldu. 

Vatandaşların haber vermesi üzerine Sahil Güvenlik Komutanlığı ve İnebolu Belediyesine bağlı ekipler, denizde arama çalışması başlattı. 

Kıyıya yakın yerde baygın halde bulunan gence ilk müdahale, sahilde bekleyen 112 Acil Servis ekiplerince yapıldı. 

Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesine kaldırılan lise öğrencisi Saygı'nın hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Otel Restorasyon Projelerinde Deneyimin Belirleyici Rolü

Otel Restorasyon Projelerinde Deneyimin Belirleyici Rolü

28-09-2026 - Güncel

Luna Film İzle

Luna Film İzle

26-09-2026 - Güncel

ahsap mobilyauluslararası evden eve nakliyat